Care sunt cele mai căutate statiuni de pe litoral de 1 Mai

0
236
Caresuntcelemaicautatestatiunidepelitoral
Hotelierii se laudă că au scăzut preturile față de anul trecut.

Cu marea‑n suflet si cu ochii pe prog­no­za meteo, mii de romani cau­tă, pe ulti­ma suta de metri, ofer­te avan­ta­joa­se pen­tru vacan­ta de 1 Mai pe lito­ra­lul roma­nesc.

In Mama­ia si Vama Veche, doar noro­cul si buge­tul neli­mi­tat v‑ar mai putea face rost de un loc de caza­re. Hote­li­e­rii va indeam­na sa mer­geti spre sud, in sta­tiuni pre­cum Venus, Jupi­ter sau Man­ga­lia, unde tari­fe­le sunt la juma­ta­te fata de Mama­ia.

In Mama­ia este agi­ta­tie. Hote­lu­ri­le sunt gata de des­chi­de­re, dar cea mai mare for­fo­ta este pe pla­ja, unde pro­pri­e­ta­rii de res­ta­u­ran­te, tera­se si clu­buri pro­fi­ta de vre­mea inca fru­moa­sa pen­tru a‑si ame­na­ja loca­lu­ri­le. Toa­ta lumea se gra­bes­te, pen­tru ca doua fes­ti­va­luri vor ince­pe la malul marii: Mis­sion si Sunwa­ves.

Cor­tu­ri­le celor doua fes­ti­va­luri de muzi­ca elec­tro­ni­ca ce vor avea loc in peri­oa­da vacan­tei de 1 Mai au fost deja ame­na­ja­te in nor­dul sta­tiu­nii mama­ia. Orga­ni­za­to­rii pro­mit nopti albe cu DJ renu­mi­ti din tara si strai­na­ta­te.

Con­ti­nu­a­rea, AICI.


Fol­low us: @MangaliaNews, on Twit­ter and Man­ga­li­a­News Punc­tRo, to Face­bo­okElefant.ro


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply