CIVICE: Oare când vom reuși să circulăm civilizat în zona Școlii Generale nr.3, respectiv a Grădinitei nr.3?

1
145

scoala3-si-gradinita3

     Cum se circulă în zona Școlii Generale nr.3, respectiv a Grădinitei nr.3 din Mangalia?
     “S‑a dovedit a fi un act de haiducie, să încerci sa intri dimineața în arealul pomenit mai sus… Ar fi normal ca acolo să se introducă un sens unic (dinspre școală, înspre Gradinita) sau sa se revină la vechea configurare, aceea ce fluidiza oarecum traficul îngreunat, cu trecere prin fata blocului 85 (cei care cunosc zona stiu la ce fac referire).
     Strada aceea a fost închisă, în locul străzii care ajuta la decongestionarea traficului, fiind “plantată” o parcare al carei rost eu, una, nu prea îl văd… Intrarea, precum si ieșirea din respectiva parcare sunt anevoioase, in condițiile in care mașina cu care circuli este mai mare decât un Matiz. Unghiul de intrare in parcare nu este unul potrivit manevrelor firești.
     Astept cu interes o soluționare a problemei, sperând totodata că aceasta va fi una palpabilă până când fiica mea va termina gradinita (mai exact, peste 2 ani)…” (M.G.)

Foto: Goo­gle Maps.


MangaliaNews.ro, Vineri, 26 febru­a­rie 2016.
Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

1 COMENTARIU

  1. La Pas­te­le Cra­ciu­nii! Expli­ca­tii nu trb.scrise. Ora­sul e gre­sit pro­iec­tat de pe vre­mea impus­ca­tu­lui. Iar trai­to­rii din pre­zent…

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele