Tinerii care vor sa faca afaceri au la dispozitie 8 miliarde de euro. Secretul celor care au luat deja bani europeni

0
99
Booking.com
tinerii-afaceri-agricultura
stirileprotv.ro: Tinerii care vor sa inceapa o afacere in agricultura au acum o sansa pe care alte domenii o asteapta de mult. Comisia Europeana a pus la dispozitia Romaniei, pentru urmatorii cinci ani, nu mai putin de 8 miliarde de euro.

Unii din­tre cei care au luat deja bani isi numa­ra dupa cati­va ani pro­fi­tul. Au si un secret: mun­ca, pasiu­ne, dar si puti­na nebu­nie. Stas­ti­ci­le ara­ta ca agri­cul­tu­ra este dome­ni­ul care a absor­bit, in Roma­nia, in ulti­mii ani, cele mai mul­te fon­duri.

Alex este unul din­tre cei mai tineri fer­mi­eri din Roma­nia care, la numai 25 de ani, are in jude­tul Arad, o fer­ma cu 100 de vaci. A ince­put totul inca din liceu cand, aju­tat si de fami­lie, a acce­sat 40.000 de euro din fon­duri euro­pe­ne. In urma cu cati­va ani a cum­pa­rat si reno­vat un grajd al fos­tu­lui CAP. Acum vin­de o par­te din lap­te prin inter­me­di­ul mai mul­tor auto­ma­te pe care le‑a ampla­sat in oras.

Une­ori, cand mai tre­ce pe aco­lo, le vor­bes­te si cum­pa­ra­to­ri­lor, cu pasiu­ne, des­pre afa­ce­rea sa.

Alex isi schim­ba des cos­tu­mul de afa­ceri cu salo­pe­ta de lucru.

Anul tre­cut, Alex a fost desem­nat femi­e­rul anu­lui pe masu­ra euro­pea­na 112 — “Insta­la­rea tine­ri­lor fer­mi­eri.”

Mai mult, pe stirileprotv.ro, 9 ianu­a­rie 2016.piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele