Interviu online cu Emil Ghinea, triplu campion al României la viteză în coastă

0
188

interviuemilghinea

Ziua de Constanța: Interviu online cu Emil Ghinea, triplu campion al României la viteză în coastă (grupa H, clasa 3). Tema este — Cum a devenit un pilot din Mangalia victorios pe trasee de munte.

Cum a reuşit un sportiv din Mangalia ca, în cinci ediţii consecutive ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă (grupa H, clasa 3), să cucerească trei titluri de campion al României şi două de vicecampion? Cât de greu se întreţine o asemenea pasiune? Discutăm despre aceste aspecte cu Emil Ghinea, din Mangalia, în cadrul unui interviu online, în direct pe www.ziuaconstanta.ro.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră adresate prin formularul de comentarii de la sfârşitul articolului sau la adresa [email protected].
 
Realizator: Marian BOCAI.

Nota redacţiei: Pentru a păstra coerenţa şi relevanţa discuţiei, nu vom valida comentariile care nu se referă la temele anunţate, care nu conţin întrebări sau care constau în atacuri la persoană.

Între­bă­ri­le reda­cţi­ei: 

1. Cum şi când a luat naştere pasiunea ta pentru motoare şi bolizi?

2. Pe ce maşi­nă ai con­cu­rat pri­ma dată şi care a fost poves­tea ei?

3. Care sunt carac­te­ris­ti­ci­le Cam­pi­o­na­tu­lui Naţio­nal de Vite­ză în Coas­tă? Cât de difi­ci­le sunt tra­se­e­le?

4. Cât de cos­ti­si­toa­re e par­ti­ci­pa­rea într-un ase­me­nea cam­pi­o­nat? Cine te spri­ji­nă finan­ci­ar şi cum te des­curci din acest punct de vede­re?

5. Unde şi cum te antre­nezi pen­tru cur­se­le de la mun­te, în con­di­ţi­i­le în care locu­ieşti la Man­ga­lia? 

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, Joi, 19 noiembrie 2015.

 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply