CONSTANȚA. Șeful unei echipe de pompieri ISU Dobrogea A MURIT, astăzi, după explozia unei butelii — GALERIE FOTO

0
235

constanta-un-pompier-a-murit-dupa-explozia-unei-butelii

REPORTERNTV.RO: O misiu­ne de ruti­nă s‑a trans­for­mat într‑o dra­mă pen­tru pom­pie­rii con­stă­nţeni. Mari­us Daniel Fri­pis – şeful echi­pei de inter­venţie – a murit în timp ce încer­ca să stingă o bute­lie în flă­cări, iar aceas­ta a explo­dat. Suflul a fost atât de puter­nic încât cas­ca i‑a fost spul­be­ra­tă de pe cap. Sub­o­fi­ţe­rul n‑a avut nicio şan­să de supra­vi­eţu­i­re.

La ora 11 și 26 de minu­te, o voce dis­pe­ra­tă anun­ța la 112 că o bute­lie a luat foc în cur­tea unei case afla­te pe stra­da Tabla Buții din Con­stan­ța.

Pluto­ni­e­rul adju­tant Mari­us Daniel Fri­pis era șeful echi­pa­ju­lui de inter­ven­ție. Și‑a strâns rapid echi­pa și a ple­cat spre adre­sa indi­ca­tă de dis­pe­cer. Au ajuns repe­de la urgen­ță. Aco­lo au găsit oameni dis­pe­rați care cereau aju­tor pen­tru stin­ge­rea bute­li­ei. Pom­pie­rul Daniel Fri­pis a fost cel care a inter­ve­nit pri­mul cu un furt­un cu apă și spu­mă. În acel moment, o explo­zie i‑a spul­be­rat cas­ca de pe cap și l‑a ucis pe loc.

IN MEMORIAM: Plutonier adjutant  Fripis Daniel Marius.

Con­ti­nu­a­rea arti­co­lu­lui, AICI. 29.08.2015.

Sin­ce­re con­do­lean­țe, fami­li­ei îndu­re­ra­te. 

Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply