După vizita de la şantierul Mangalia, Ponta şi-a revăzut podul “înfiat” de la Agigea. Când va fi operaţional

0
255

“Vreau şi eu să merg pe el”.

ponta pod agigea

Premierul Victor Ponta a vizitat, marţi, şantierul Naval Daewoo Mangalia, dar şi noul pod de la Agigea.

În cazul companiei dvs., trebuie să mulţumesc de 7.000 de ori, pentru că aproape 7.000 de angajaţi, aici, în compania principală sau în diverse alte societăţi subcontractoare, au un loc de muncă, au un venit sigur şi, bineînţeles, în numele Guvernului, pot să vă mulţumesc şi pentru taxele pe care le plătiţi pentru ca România să-şi poată dezvolta sistemul de educaţie, de sănătate, de infrastructură, a declarat Ponta, la Mangalia, mulţumindu-le astfel investitorilor coreeni, cărora le-a promis că le va rămâne, în continuare, un partener comercial.

Vreau să vă asigur de întregul sprijin al statului român şi al Guvernului României. Până la urmă, suntem chiar parteneri comerciali, având 49% din acţiunile acestei companii, dar mai ales suntem parteneri la un proiect extrem de important în care dvs. şi noi credem, a adăugat Ponta.

După vizita de la Mangalia, premierul s-a deplasat la noul pod de la Agigea, la care, aşa cum se întâmplă în România, în cazul oricărui proiect, lucrările au depăşit termenul.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ideea este următoarea că eu tot spun: avem banii de investiţii, nu reuşim să-i cheltuim pentru că sunt o mulţime de proceduri, de contestaţii. Am încercat în fel şi chip să reducem termenele, dar acolo nu mai depinde nici de mine, nici de ministrul Transporturilor, nici de şeful CNADNR, depinde de numărul de contestaţii. Din păcate, nu avem în România nici o lucrare de infrastructură care să nu fie contestată. Am ridicat garanţiile pentru cei care contestă, tot există această boală românească, care ne duce foarte departe. Noi, la procedură, imediat. Când se va termina? Când se termină contestaţiile, a declarat Ponta.

De asemenea, premierul a adăugat faptul că cei 4,2 km de drum trebuie de urgenţă realizaţi, fiind o promisiune pentru primarul de la Agigea, Cristian Cârjaliu.

Continuarea, în replicaonline.ro, Miercuri, 27 august 2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply