Bucuria celor mici: Atelierul de pictură de la Perla Venusului

0
319

pictura-copii-perla-venusului

Cel mai mare atelier de pictură pentru copii este organizat, în acest sezon estival, chiar pe plaja din dreptul Complexului Turistic Perla Venusului. 

În cadrul atelierului, coordonat de Loredana Dima, copiii turiştilor învaţă să picteze, pe figurine de ipsos, diverse personaje de desene animate, precum Spiderman, Batman sau Mickey Mouse, dar realizează şi desene cu nisip colorat, pe planşă. 

„Atelierul de pictură este amplasat în imediata vecinătate a terasei. Părinţii îşi pot lăsa aici copiii fără probleme, pentru că sunt supravegheaţi, hrăniţi şi angrenaţi în activităţi de vacanţă”, a declarat, pentru revista „Litoral”, patronul Complexului Turistic Perla Venusului, Dragoş Dima. 

Şi pentru ca bucuria celor mici să fie completă, la Perla Venusului, ei se pot da pe cel mai mare tobogan gonflabil din sudul litoralului sau pot juca fotbal, handbal sau volei pe terenurile speciale amenajate, pe plajă. 

Mai mult, în http://www.cugetliber.ro/stiri-diverse-bucuria-celor-mici-atelierul-de-pictura-de-la-perla-venusului-226363


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply