AVOCATUL POPORULUI. Audiențe la Mangalia

0
248

COMUNICAT DE  PRESĂ

Experții din cadrul Biroului teritorial Constanţa ai institutiei Avocatul Poporului, doamna Nedea Felicia și doamna Botină Mădălina, acordă audienţe cetăţenilor din Mangalia, MIERCURI, 18 IUNIE 2014, începând cu ora 9,30, la sediul  Primăriei Mangalia.

Pentru operativitate, persoanele interesate sunt rugate să se prezinte cu o petiţie în care să relateze problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie.

Precizăm că Institutia Avocatul Poporului are drept scop apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor in raport cu autoritatile publice.

Acordarea audienţelor este gratuită, iar petiţiile adresate instituţiei Avocatul Poporului sunt scutite de taxă de timbru. Orice persoană fizică care se consideră lezată într-un drept al său de către o autoritate publică, cu excepţia autorităţii judecătoreşti, se poate adresa instituţiei Avocatul Poporului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Petiţia trebuie să cuprindă informaţii complete referitoare la datele de identificare ale persoanei lezate (nume, prenume, domiciliu); drepturile şi libertăţile încălcate, faptele invocate, descrierea lor, autoritatea reclamată, dovada întârzierii sau refuzul administraţiei publice de a soluţiona cererea, menţiunea obligatorie dacă petiţia face obiectul unei cauze aflate pe rolul instanţei judecătoreşti sau dacă a format obiectul unei judecăţi, precizarea autorităţilor publice care au fost sesizate anterior. Totodată, la cerere, se vor anexa actele doveditoare (în copie).

Avocatul Poporului nu percepe taxe, este gratuit.

Biroul teritorial Constanta,

Expert coordonator,  Nedea Felicia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply