Campionatul Naţional de KUNG-FU începe sâmbătă, la CERNAVODĂ

0
303

Sala „Axiopolis” din Cernvodă va fi sâmbătă gazda Campionatului Naţional de Kung-Fu, proba de “Light-Fighting Sanda” individual, organizat de către CSA “Axiopolis-Sport” Cernavodă. Proba de “Light-Fighting Sanda” este o probă “uşoară”, cu atingerea “skin touch” capului şi a corpului, sportivii fiind echipaţi cu echipament complet de protecţie. Este o probă spectaculoasă, dar în acelaşi timp nu este periculoasă, mai ales că la copii şi cadeţi casca are ataşat un grilaj de protectie.

În cadrul campionatului pot participa copii IV: 6-7 ani, copii III: 8-9 ani, copii II: 10-11 ani, copii I: 12-13 ani, cadeţi 14-15 ani, juniori 16-17 ani, tineret 16-20 ani, seniori 18-34 ani, la feminin şi masculin. Pentru seniori se organizează şi concurs la categoria de greutate „open”. Vor participa sportivi din cluburile:
– CSU “Neptun” Constanţa, preşedinte Cornel Panait,
– CS “Marea Neagra” Constanţa, preşedinte Florin Iordănoaia,
CS “Noua Generatie” Mangalia, preşedinte Ciprian Broască,
– CSC Mihail Kogalniceanu, preşedinte Constantin Parizea,
– CSA “Axiopolis Sport” Cernavodă, preşedinte Marilena Nicola.

În deschiderea oficială, care va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 11.00, vor fi prezentate demonstraţii de arte marţiale, urmată de meciuri la seniori şi copii, care se vor desfăşura pe două suprafeţe de luptă.

Mai mult, în ziuaconstanta.ro, 24.04.2014.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply