Polaris M Holding: Respectă, pentru a fi respectat! Treci pe lângă un copac și bucură-te de prezența lui, fără să depozitezi gunoaie, deșeuri, lângă el!

0
161

Polaris M Holding – Constanța: Sacii de gunoi, deșeurile, în general, nu au ce căuta lângă trunchiurile copacilor. Expresii precum “Las și eu sacul de gunoi aici, lângă copac, că oricum vin cei de la salubritate și-l ridică“, nu au ce căuta în mentalitatea unei persoane cu simț civic.

Deșeurile trebuie depozitate în locurile special amenajate, adică în platforme. Toată lumea știe că un copac ne oferă șansa de a respira un aer mai curat. Din păcate, tendința generală este de a nu mai da atenție, de a nu aprecia lucrurile pozitive care ne înconjoară, tocmai pentru că ne-am obișnuit cu ele. Acesta este și cazul copacilor. Apreciem cu adevărat importanța copacilor, abia când ne aflăm într-o pădure și putem face distincția între aerul pe care-l respirăm într-o pădure, față de cel pe care-l respirăm în oraș. Dacă arborii ne aduc beneficii atât de importante pentru sănătate, atunci noi de ce nu putem să-i lăsăm în pace?

Respectă, pentru a fi respectat! Treci pe lângă un copac și bucură-te de prezența lui, fără să-l atingi.


Mangalia News, 06.10.2021.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply