Olimpici ai benzii desenate, premiați la Casa Filipescu Cesianu [galerie FOTO]

0
382

O parte din câștigătorii celei de-a doua ediții a Olimpiadei de Benzi Desenate au fost premiați joi, la Casa Filipescu Cesianu – Muzeul Vârstelor. Organizatorii Olimpiadei au invitat elevii câștigători din București să-și primească diplomele și premiile în mijlocul expoziției cu cele mai bune lucrări ale Olimpiadei BD. Pe lângă aceștia au venit și elevi din județele Brașov, Dolj și Dâmbovița.

Premiile au fost înmânate de dr. Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului București, doamnele Alexandra Nica și Maria Băleanu, de la Departamentul de Educație din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român și Mihai I. Grăjdeanu, inițiatorul Olimpiadei de Benzi Desenate, concurs unic la nivel național și mondial.

“Anul trecut am obținut mențiune la Olimpiada BD și m-am ambiționat. Așa că, anul acesta am luat Premiul 1” – Vereș Robert Andrei din Moeciu de Jos, jud. Brașov.
“Am început să desenez prima dată acum 4 ani, la un atelier de benzi desenate susținut de Mihai în Craiova. De atunci am făcut o pasiune pentru banda desenată și particip la atelierele lui și la diferite concursuri” – Maria Pîrvu din Craiova, jud. Dolj – Mențiune, Olimpiada de Benzi Desenate, editia a II-a.

MN: Mangalia News este partener media oficial în proiectul ”Olimpiada de Benzi Desenate”. Concursul este unic la nivel național și mondial și a fost inițiat de talentatul grafician Mihai Ionuț Grăjdeanu, originar din Mangalia.


Mangalia News, 08.08.2021. (Mulțumim, Mădălina, Corina Diaconu).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply