Lavanda Fest – Festivalul Lavandei, la cea de-a III-a ediție. Experiențe Dobrogene Mov, la Pecineaga, până pe 27 iunie 2021

0
1029
  • Organizatorii Festivalului Lavandei de la Pecineaga anunță că, începând cu 12 iunie, vor organiza cea de a III-a ediție a evenimentului.
  • Experiențe Dobrogene invită orășenii și nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore, alegând experiența parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanța, să faca fotografii inedite, să achiziționeze produse din lavandă, să culeagă flori de lavandă, să savureze limondadă și alte surprize atent pregătite.

Iată că Lavanda Fest sau Festivalul Lavandei, un eveniment marca „Experiențe Dobrogene“, ajuns în anul 2021 la cea de-a III-a ediție, se va desfășura începând cu 12 iunie, până pe 27 iunie, la Pecineaga.

Familiile Bălănică și Todor, binecunoscutele gazde ale Lavandei Fest dezvăluie vizitatorilor și anul acesta beneficiile oferite de „aurul mov“, împărtășind cu ceilalți parfumul, culoarea, gustul și gingășia florilor de lavandă.

Familiile Bălănică și Todor, în câmpul vast de la Pecineaga, cultivă de câțiva ani specia Lavandula Angustifolia, cu soiul Sevtopolis, iar producția de levănțică este valorificată prin brandul „Parfum de lavandă“, sub care apar: apă florală de lavandă, uleiul de levănțică, săpunul cu ulei esențial și bază de glicerină, sare de baie cu ulei și flori din planta aromatică și medicinală atât de îndrăgită.

Toată lumea, cu mic, cu mare caută lanuri aromate de lavandă, pentru fotografii sau pentru a culege planta, din diverse motive. Pentru a treia oară, Experiențe Dobrogene vă invită în câmpul de lavandă al familiilor Bălănică și Todor, unde puteți vedea că și Dobrogea nostră poate fi Mov.

Experiențe Dobrogene invită orășenii și nu numai, să uite de forfota urbei câteva ore, alegând experiența parfumată a câmpului de lavandă de la intrarea în localitatea Pecineaga, Constanța, să faca fotografii inedite, să achiziționeze produse din lavandă, sa culeagă flori de lavandă, să savureze limondadă și alte surprize atent pregătite.

Evenimentul este un concept marca Experiențe Dobrogene, organizat de echipa Experiențelor / Inomar Cluster și familiile Bălănică și Todor, posesoarele lanurilor de lavandă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pentru direcționare către lanul de Lavandă: 0764901779, fam. Bălănică. Pentru alte informații – Cami Oprea / Experiențe Dobrogene 0722430187.

Dress code alb-mov!


Mangalia News, 08.06.2021. (sursa: ziuaconstanta.ro). (republicare 12.06.2021).piese-auto-mangalia.roLeave a Reply