Dr. Adina Alberts: Studiile arată că am avut dreptate. Albastru de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie

0
1147

Dr. Adina Alberts atrage atenţia că ultimele studii confirmă ceea ce susţinea încă din luna martie şi anume că Albastru de metilen este un produs eficient împotriva coronavirusului. Aceasta recomandă şi folosirea preventivă.

“Dragii mei, mulți dintre dvs poate vă amintiți de postarea mea legată de ALBASTRU DE METILEN. Vă spuneam în urmă cu mai bine de 6 luni, că această aparent banală substanță, atât de ieftină și care se găsește “pe toate drumurile”, este extrem de eficientă în prevenirea și în combaterea infecției cu noul coronavirus.

Am venit în fața dvs informată până în dinți, cu studii și experiențe ale unor colegi din străinătate, am adus dovezi clare. O parte dintre cei care mi-ați ascultat sfatul, mi-ați și dat un feedback și mi-ați mulțumit.

Demersurile mele de acum câteva luni, adică la dr. Rafila, la d-l Arafat, la dr. Musta, la Ministerul Sănătății, au rămas fară niciun rezultat sau răspuns. Am mai vorbit telefonic și cu d-na Dr. Mahler, de la Spitalul de Pneumologie Marius Nasta. A fost singurul medic care și-a arătat interesul în a încerca și acest tratament.

Dar iată că s-au scurs 6 luni și mediul online abundă de studii, unele în derulare, altele finalizate, care îmi arată mie în primul rând, dar ne arată și nouă tuturor, că am avut dreptate și că albastrul de metilen nu trebuie evitat deloc în această pandemie. Guvernanții noștri au scos din farmaciile din România, hidroxiclorochina, medicamentul despre care se știe că este eficient împotriva SARS-Cov2 și despre care Președintele Trump povestea că și-l administrează zilnic, în scop preventiv. Dar încă nu au scos albastrul de metilen. Se găsește în farmacii sub formă de soluție, tablete sau capsule, având gramaje și concentrații diferite. Vă puteți achiziționa capsule cu albastru de metilen destinate tratării infecțiilor urinare și să luați o astfel de capsulă o dată la 2-3 zile. Sau să căutați soluție de albastru de metilen 1% de uz intern și să luați 2-3 picături pe zi, în ceai sau pe o linguriță de zahăr. Pentru copii, preventiv, le puteți da capsule de supt, sau spray oral cu albastru de metilen”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Autor: Roxana Popa, stiripesurse.ropiese-auto-mangalia.roLeave a Reply