Bucureştenii îşi pot steriliza gratuit câinii în 23 de cabinete veterinare

0
383

Bucureştenii îşi pot steriliza gratuit câinii în 23 de cabinete veterinare, Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) estimând că până la sfârşitul anului vor fi făcute aproximativ 5.000 de operaţii de sterilizare, pentru care a alocat peste 675.000 de lei. 

Bucureştenii îşi pot steriliza gratuit câinii în 23 de cabinete veterinare (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto).

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor a început în 26 august programul de sterilizare gratuită a câinilor cu deţinător. Programul este destinat doar persoanelor care au domiciliul în Bucureşti, fiind derulat prin 23 de cabinete veterinare, se arată într-un comunicat de joi al instituţiei.

Reprezentanţii ASPA au estimat că, până la sfârşitul anului, vor fi făcute aproximativ 5.000 de operaţii de sterilizare a câinilor, pentru care au fost alocaţi în bugetul instituţiei 675.800 de lei.

Autoritatea va plăti 98 de lei pentru o operaţie de sterilizare a unui câine-mascul şi 120 de lei pentru intervenţia în cazul unui câine-femelă, preţurile fiind stabilite în urma licitaţiei finalizate de instituţie în luna august.

Preţurile cuprind contravaloarea tuturor materialelor necesare, manopera operaţiei, precum şi identificarea animalului prin aplicarea microcipului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro, 29.08.2013.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply