Cu cât se ieftineşte litoralul românesc după 15 august. Cozi uriaşe pe autostradă înspre mare, încă din prima zi a săptămânii

0
506

Litoralul se relaxează, după minivacanţa de Sfântă Mărie, când preţurile la cazare scad. Prognoza meteo este promiţătoare: vremea va fi bună de pajă, în continuare, iar ca bonus, soarele nu te va mai pârjoli, aerul devine respirabil şi apa mării va fi limpede, numai bună de bălăcit. Litoralul se mai goleşte, intrând în timpul ideal de tolănit pe nisip, fie şi măcar în weekend.

Experţii în turism spun că preţurile pe litoralul românesc scad cu circa 30% după vârful de sezon (15 iulie-15 august).

O cameră într-o pensiune din zona Mamaia Nord-Năvodari este închiriată în această perioadă cu minimum 120 lei/noapte, ajungând până la 500 lei/noapte. O garsonieră nouă (bloc 2019) este dată în chirie cu 350 lei/noapte. Un apartament cu 2 camere are preţul minim de închiriere de 350 lei/ noapte, dar ajunge până la 600 lei/noapte. Cu 800 lei/noapte este disponibilă o vilă cu 3 dormitoare, 2 băi, sufragerie, bucătărie complet echipată şi curte.

La fel costă un apartament spaţios de 3 camere. Un apartament cu 4 camere are tarif de 850 lei/noapte, în Mamaia Nord-Năvodari. Preţurile sunt aproximativ aceleaşi în tot restul litoralului, de la Vadu la Vama Veche. La Hotel Union (3 stele) din Eforie Nord, camera dublă costă 415 lei/noapte, pentru minimum 1 noapte, cu mic dejun inclus; tariful va tot scădea până la 219 lei/noapte în a doua săptămână de septembrie. 

La Hotel Atrium (4 stele) din Olimp, pachetul costă 595 lei/noapte pentru sejururi de minimum 5 nopţi şi include cazare şi masă pentru 2 persoane, şezlong la plajă şi la piscină. 

La Hotel Opal din Cap Aurora (3 stele), camera dublă costă 336 lei/noapte, pentru 2 adulţi, cu mic dejun şi cină, dacă şederea este minimum o noapte.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La Hotel Paradiso (3 stele) din Mangalia, un sejur all inclusive de minimum 6 nopţi costă 582 lei/noapte, pentru 2 adulţi.

Valuri de turişti, la fine de august

Citeste mai mult: adev.ro/pwhczlpiese-auto-mangalia.roLeave a Reply