În Delta Dunării încă domnește legea lui – ”Bă, tu știi cine sunt eu? – sau – Bă, săracilor!” [VIDEO]

0
887

Clipele de groază trăite de Daniel Petrescu, unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de peisaje și păsări din Delta Dunării.

Sâmbătă, după amiază! Mă sună Teo Frolu, unul dintre cei care, alături de Ivan Patzaichin, luptă ca turismul din  Delta Dunării să fie unul care protejează natura și tradițiile românești. “Adi, nu o să crezi ce i s-a întâmplat lui Daniel Petrescu. I-au aruncat cu paharul în cap”.

Daniel Petrescu este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de peisaje și natura din Deltă.  Fotografiile lui au aparut în reviste specializate, cărți, ziare, iar Poșta Română a emis o ediție limitată de timbre folosind imaginile suprinse de el.

Organizator de excursii cu turiști străini pasionați de bird watching, Daniel însoțea vineri un grup de turiști germani spre lacul Trei Iezere. “Aproape de intrarea în lac, apare o barcă rapidă condusă aparent de niște “băiețași” turmentați care accelerează și trec pe lângă noi în trombă, provocând un val de un metru, ce aproape ne-a zburat de pe scaune“, povestește Daniel care a început să filmeze incidentul, simțind că indivizii nu se vor opri la atât.

Imaginile suprind momentul în care “băiețașii” întorc barca, ambalează motorul și vin spre ambarcațiunea în care se aflau turiștii germani, deja speriați de cele petrecute. Nu durează prea mult și, după o nouă serie de înjurături, din barca indivizilor zboară un pahar spre grupul de nemți. Daniel este cel lovit chiar în față!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă avertizez că imaginile vă pot afecta emoțional!

Incidentul prin care a trecut fotograful Daniel Petrescu nu este singular.

Daniel povestește că de ani de zile nimeni nu face nimic în privința teribiliștilor de bani gata sau a celor care consideră Delta Dunării un tărâm al nimănui, unde nu există lege, reguli sau bun simț.

Daniel Petrescu, la cîteva minute după ce a fost lovit cu paharul de sticlă.

 

“În România lui 2019, în Delta Dunării încă domnește legea lui –”Bă tu știi cine sunt eu?” sau “Bă, săracilor!” și “Bă, eu am bani și fac ce vreau!”. Problema este că nimeni, dar absolut nimeni nu ia nicio măsură pentru a combate aceste derapaje, care în scurt timp vor duce la probleme și mai serioase în Delta Dunării”, a postat Daniel pe pagina lui de facebook.

„Delta este văzută de autorități doar ca o vacă de muls, un teren de joacă și de impresionat baștanii”. 

Citiți continuarea AICI.



piese-auto-mangalia.ro