Aventură în Munții Măcin: Traseu ecvestru și vizitare Lac Iacobdeal, cu Dream Explorer

0
1908

Te invităm într-o incursiune de o zi întreagă în zona Munților Măcin, cei mai vechi munți din România, situați în nordul Dobrogei, sâmbătă și duminică – 6 si 7 aprilie, cu Dream Explorer. Se pleacă la ora 9:00 dimineața, din Constanța, cu mașina Dream Explorer, spre localitatea Cerna, din județul Tulcea.

Activitățile propuse sunt:

1. Traseu turistic călare pe cal, de aproximativ 2 ore. Accesul la centrul de echitație se face pe un drum de pământ cu mașina. Punctul de plecare al traseului este Padocul parcului, situat la 4 km de localitatea Cerna și continuă pe Valea Arsu – Vf. Șaua Mare, Vf. Arheuziu – Vf. Archizel – Vf. Lifante – Vf. Pietrele Albe – Vf. Mangina – Valea Puturoasă – Padoc PNMM. Turiștii sunt însoțiți de un ghid specializat. Echipamentul de protecție este inclus în tariful pentru turism ecvestru: chapsuri, căști, mănuși. Dificultate: traseu cu grad mediu de dificultate.
2. Vizită Lacul Iacobdeal, format într-o carieră de granit, care este unic în țară.
3. Masă la un popas din zonă.

Zona este plină de păduri și peisaje de deal și de stepă. Dacă ești iubitor/oare de cai, la centrul de echitație putem să îi hrănim cu mere și morcovi (vom avea grijă să ne aprovizionăm). Vino cu noi să descoperi o parte din frumusețile Dobrogei, să te bucuri de aerul curat și să te conectezi cu natura într-un mod cât mai placut posibil. Ne vom întoarce în Constanța pe înserate, așa că fii pregătit pentru o zi plină de activități în aer liber, socializare și încărcarea bateriilor pentru următoarea săptămână.

Îți recomandăm să ai o ținută sport (pantofi sport, pălărie/șapcă, pantaloni și geacă de trening, geacă de ploaie și vânt dacă cumva condițiile meteo impun acest lucru). Un rucsacel mic, în care să ai un sandviș, un baton de ciocolată sau altceva dulce și o sticlă de apă la 0,5 litri, telefonul cu bateria încărcată, pentru a face poze și mult entuziasm.

Tariful pentru această excursie în Munții Măcin este de 200 lei de persoană și include transportul, traseul ecvestru la Centrul de Echitație și vizitele din zonă. Taxa de participare nu include tariful de intrare în parc pe traseele marcate (6 lei), masa la popas și alte cheltuieli personale.
Înscrierile se fac sunând la 0766 469 431, cu plata unui avans.
Locuri disponibile: 8 persoane.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 01.04.2019.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply