Ambulanţă ultraperformantă, la Mangalia

0
320

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a fost prezent, joi, 4 iulie, la sediul Grupului 1 de intervenţie Constanţa-Palas pentru a prelua o ambulanţă care va funcţiona la Subunitatea Mangalia a Serviciului de Ambulanţă Constanţa.

În următoarele zile, ambulanţa se va afla la sediul Subunităţii Mangalia, ca urmare a demersurilor întreprinse de Primăria Mangalia la Consiliul Judeţean Constanţa. Unitatea mobilă prespitalicească va deservi  locuitorii municipiului şi pe cei din localităţile limitrofe.

Autosanitara va asigura, permanent, asistenţă medicală de urgenţă prespitalicească, imediat ce procedura tehnică de preluare va fi legal îndeplinită.

Ambulanţa face parte din categoria celor de tip C şi deţine echipamente medicale performante, respectiv: defibrilator-monitor, aparat de ventilaţie mecanică, aspirator de secreţii, dispozitiv injectomat, cameră de izolare pentru cei contaminaţi, dispozitiv de extracţie tip Ket, targă vacuum.

Prin proiectul “Sustenabilitate, Mobilitate, Accesibilitate în Regiunea Transfrontalieră Constanţa – Dobrich – Infrastructura de Transport (SMART)”, Consiliul Judeţean Constanţa a achiziţionat mai multe tipuri de ambulanţe, iar un astfel de echipament de acordare a primului ajutor ajunge la Mangalia, ca beneficiar final.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Joi, 4 iulie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply