Autostrada Soarelui…, vedere din data de 25 mai 2018!

0
1093


Autostrada Soarelui: trambulină / porțiune de șosea ruptă. Vedere din data de 25 mai 2018! 

CNAIR deplasează de urgență la km 17 al Autostrăzii Soarelui, echipe și utilaje, pentru a remedia în cel mai scurt timp problema creată de ridicarea bruscă a două plăci de beton, pe banda de urgență, pe sensul de mers Constanța-București. În acest moment se circulă pe ambele benzi ale sensului de mers, cu restricție de viteză la 60 km/h, pe o porțiune de aprox 200 m, în zona evenimentului.

Directorul General al CNAIR, Narcis Neaga se află la fața locului pentru a se asigura că zona este semnalizată corespunzător, astfel încât circulația să se poată desfășura în condiții de siguranță pe timpul nopții. Au fost deja montate sisteme de iluminat pe acest tronson de drum, astfel încât în această noapte, utilajele CNAIR să poată interveni pentru remedierea urgentă a problemei.

Au fost chemați de urgență Directorul Direcției de Mentenanța Drumuri Naționale și Autostrăzi, Florin Dascălu și șeful Secției pentru întreținerea autostrazilor, Silviu Popescu, pentru supravegherea lucrărilor. (surse din presă). (foto – Fb).


Mangalia News, 26.05.2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply