Pentru Ana Maria Halupneac, de Ziua ei: LA MULTI ANI, cu drag, de la Marea cea Mare! | Gânduri alese, pentru respectabilii săi dascăli!

0
2591

Pentru Ana Maria, de Ziua ei, dar și pentru respectabilii săi dascăli de la
Facultatea de Istorie și Filosofie a Universității din Chișinău, Republica Moldova,
Decan: conf. univ. dr. Sergiu Matveev,
Prorector pentru activitatea didactică,
Prof. univ. dr. hab. OTILIA  DANDARA.

Gânduri bune, tuturor, de la Mangalia… News! 🙂

Recent, cotidianul online Mangalia News a publicat pe prima pagină, la loc de cinste, articolul MANGALIA, ORAȘ – TEZAUR ROMÂNESC, în care sunt incluse două piese muzicale foarte inspirate, dedicate Mangaliei, compuse și interpretate de domnul conf. univ. Constantin Nesterenco și frumoasa și talentata poetă și cantautoare Ana Maria Halupneac.

În numele locuitorilor Municipiului Mangalia, dar și al tuturor cititorilor cotidianului online Mangalia News, le adresăm încă odată, celor doi interpreți, caldele noastre mulțumiri pentru aceste minunate daruri muzicale.

Luni, 14 septembrie, pentru Ana Maria este o mare sărbătoare, așa că dorim să-i adresăm în avanpremieră urările noastre de sănătate, fericire și împliniri nenumărate. LA MULȚI ANI, draga noastră Ana Maria! Te iubim și-ți dorim nenumărate împliniri, pe toate fațetele ”diamantului” ce-l reprezinți!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

”Un ideal național / Îmi dă speranță și mă doare / Nu vreau să am la Prut hotar, / Doresc o Românie – Mare!”

Felicitări, cadrelor didactice de la Universitatea de Stat din Chișinău, pentru modul exemplar în care contribuie la formarea personalităților polivalente ale studenților Domniilor Lor, la ”șlefuirea diamantelor brute” din fiecare discipol!

Felicitări și mulțumiri, mentorului muzical al sărbătoritei noastre dragi, Ana Maria, domnului conf. univ. Constantin Nesterenco!

Cu drag, vă informăm că Școala ”Gala Galaction” din Mangalia se află într-un parteneriat cu Gimnaziul ”Alexandru Lupașcu” din Volovița, raionul Soroca și au avut loc mai multe schimburi de delegații între cele două unități de învățământ. De asemenea, cu mare drag, amintim și de drumurile ”cărturărești” făcute în mai multe localități din R. Moldova de profesorul de Limbă și Literatură română Emil-Corneliu Ninu din Mangalia, ce pot fi descoperite în articolele publicate de noi sub genericul: Povestea fără sfârșit a cărților care trec Prutul”. Toate acestea sunt dovezi ale dragostei fraterne și ale respectului reciproc.

Dragii noștri, Mangalia News este aici!www.mangalianews.ro 

Mangalia, cu salba ei de stațiuni din sudul litoralului românesc, vă așteaptă oricând, cu mare drag!

MANGALIA 100, un documentar ce prezintă istoria impresionantă a orașului — de la Callatis, vechea colonie grecească, până în zilele noastre [VIDEO]

Încă odată, la final: LA MULȚI ANI, draga și frumoasa noastră Ana Maria!

Vă dorim, tuturor, sănătate multă, mult noroc și… să auzim numai de bine!

Cu aleasă stimă,

Prof. Traian Lupu,

Coordonator programe Mangalia News.


Răspuns, Ana Maria:

Mulțumesc, din inimă! Sunt atât de plăcut surprinsă de felicitarea Dvs! Încă nu îmi vine să cred că aceste cuvinte minunate sunt pentru mine! Vă iubesc mult de tot! Nu am crezut niciodată că o să am parte de astfel de aprecieri. Sunt plăcut surprinsă și am rămas fără cuvinte, când am citit articolul! ❤️România Mare e țara mea, iar Mangalia, vechiul Callatis este o adevărată perlă a trecutului, izvor de adevăr și inspirație!
🇹🇩


Mangalia News, 13.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply