C.S. Poseidon Limanu-2Mai, un palmares bogat, la Campionatul Național Individual de Lupte – Aptitudini specifice: 8 medalii de aur, 4 de argint, 5 de bronz, plus două titluri de Campioni Naționali

0
1095

A cincea zi de competiție și ultima, a Campionatului Național Individual de Lupte – Aptitudini specifice (juniori mici, juniori 4, U15), desfășurat la Costinești, o încheiem cu două titluri de Campioni Naționali, prin Voiculescu Diana și C.S.Poseidon Limanu-2Mai, la clasamentul pe cluburi la feminin.

Trăgând linie, după 5 zile de competitie, C.S.Poseidon Limanu-2Mai și-a întregit palmaresul cu următoarele rezultate:
– 8 medalii de aur;
– 4 medalii de argint;
– 5 medalii de bronz.
La clasamentul general pe cluburi:
Locul III – U15 Feminin;
Locul II – Juniori mici masculin;
Locul I – U15 Feminin – Aptitudini specifice.

În numele părinților, al antrenorilor și echipei tehnice, vrem sa mulțumim Consiliului local și Primarului comunei Limanu, domnul Daniel Gheorghe Georgescu, pentru tot sprijinul acordat în îndeplinirea tuturor proiectelor secției de Lupte libere din cadrul C.S. Poseidon!

Felicitări, sportivilor și antrenorilor Cornelius Dorian Trucmel și Alina Elena Ivan, pentru munca neîncetată, respectând conditiile pandemiei.

MN – Citiți și: Micii sportivi de la Clubul Poseidon din Limanu au obținut 5 Medalii, în prima zi a Finalelor CNI și Lupte pe plajă de la Costinești [FOTO]


Mangalia News, 13.09.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply