OPINII CIVICE – Aura Mircea Stuparu: Multumiri, edililor noștri!

0
738
aura_mircea_stuparu3
     “Iubitii nostri politicieni locali, dragii de ei, se ceartă pentru binele nostru, iar noi nu suntem suficient de recunoscători… unii îndrăznesc să-i critice…. Vai, si cât se mai agită ei prin sedinte…, uneori – de cele mai multe ori – nici nu se mai duc la sedinte, tocmai pentru a ne proteja pe noi, pentru a nu ne trage cineva în piept cu vreo 🙂 jmecherie si pentru a se lua cele mai înțelepte hotărâri în favoarea orasului, doar în favoarea orasului, nu a lor.
     Nicio clipă nu se gândesc la interesele lor, la buzunarele lor, ci la binele si „propășirea” orasului. Unii, în 8 ani de mandat, au tot exersat un anumit scenariu si le-a iesit, adica au măturat din calea lor pe oricine care intentiona să facă vreun rău pentru oraș.
     Au rămas doar cei care votează zilnic (!) proiecte bune pentru Mangalia, toate din fonduri europene, pentru ca de acolo se poate fura mai puțin.
     Au facut din Mangalia un oras de vis în care banii publici (strânși din taxele si impozitele noastre) sunt folositi pentru cele mai utile proiecte.
     Elevii nu mai învață în 2 sau chiar 3 schimburi, în școli construite pe vremea lui Ceausescu, s-au mansardat scolile, da` ce zic eu mansardat?! Chiar au fost construite altele noi, luminoase si spatioase, totul e renovat proaspat, Casa de Cultură, construită în anul 1962, a fost refăcută la standarde U.E.
     Cinematograful Pescăruș la fel! Grădina de vară Farul are verdeață și iarna! Chiar avem o Sală Multifunctională în oras, nouă, unde toti copiii si tinerii Mangaliei să poată face gratis: dans, teatru, pictură, muzică, etc.
     Șoselele sunt noi si fara gropi, mai ales Aleea Teilor e absolut fantastică, tot orașul strălucește!
     Nu s-au facut proiecte inutile în care să se arunce cu sute de milioane pe fereastră.
     Și toate acestea datorită cui? Nu știti?
     Datorită acestor gospodari, acestor adevărați edili – cărora trebuie să le purtăm veșnică recunoștință!
     Aaaa, să nu uit: Multumiri, mai ales consilierilor care si-au făcut treaba din plin: Au fost prezenti mereu la sedinte, au votat pentru binele nostru, mereu au vegheat să ne fie bine… Să se vadă că au trecut prin Primaria Mangalia oameni devotati orasului, oameni care si-au dorit cu adevarat să ramana ceva în urma lor… Să rămână proiecte bune, care le vor purta numele si renumele, peste ani și ani…
     Niciodată nu s-au gandit să nu voteze pentru că nu-i proiectul lor și, mai ales nu-și vor putea „trage spuza pe turtă”!
     Vă multumim, dragii nostri alesi, chiar ați meritat votul cetatenilor, v-ați facut treaba din plin și puteti să stați cu fruntea sus si cu propria conștiință împăcată!
     Trăiască fraierii care vă vor vota din nou!”

     Aura Mircea Stuparu, duminică, 13 martie 2016.





piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply