Mesaj de recunoștință, cu prilejul aniversării a 12 ani de la înființarea platformei Mangalia News – Maria Necșulescu-Shenk

0
661
Încep prin a transmite călduroase felicitări, cu ocazia celei de-a douăsprezecea aniversări a platformei Mangalia News! Totodată, doresc să extind felicitările mele către domnul profesor Traian Lupu, pentru dezvoltarea unui proiect de asemena magnitudine.
Proiectul – copil de suflet al domnului profesor Traian Lupu, un om cu viziune și determinare, Mangalia News este un veritabil portal de informații din toate categoriile importante. Prin muncă și dedicare asiduă, cotidianul online a devenit în cei 12 ani de existență o sursă veridică și relevantă, acoperind o mulțime de subiecte.
Într-o lume în care accesul la informație este vital, Mangalia News reprezintă un exemplu remarcabil al adaptabilității omului la noile tehnologii și schimbări sociale. Domnul profesor Traian Lupu face parte din generațiile care nu au experimentat Revoluția Digitală, așa cum au experimentat-o generațiile anilor ‘80 și după. Dovadă însă, că OMUL se poate adapta la orice, atât timp cât accesul la informație nu îi este restricționat, acesta a demonstrat că vârsta nu este un obstacol pentru a aborda provocările modernității.
Mai mult decât atât, a reușit să integreze aceste tehnologii într-un scop nobil: acela de a împărtăși cunoștințe valoroase, de a aduce comunitatea mai aproape și de a promova dialogul și colaborarea. Din acest motiv, eforturile domnului profesor și ale echipei Mangalia News sunt cu adevărat lăudabile.
În tumultul vieții cotidiene, omul poate pierde uneori conexiunea cu rădăcinile sale – cu locul său de baștină. Cu informații atent colectate și selecționate, Mangalia News este un ghid de încredere pentru comunitate. De la evenimente locale și până la analize istorice, acest cotidian online oferă o panoramă detaliată și actualizată a vieții în micul nostru oraș. Colecția mea preferată este “Municipiul Mangalia, 25 de ani în 25 de episoade”, o serie de episoade de tip articol cu povești deosebite. Va invit să descoperiți mai multe direct aici.
În încheiere, urez La mulți ani, Mangalia News!
Mulțumiri sincere, domnului profesor Traian Lupu și echipei tehnice și redacționale, pentru angajamentul și pasiunea în promovarea orașului Mangalia!
Maria Necșulescu-Shenk.
Citiți și: https://mardie.eu/mesaj-de-recunostinta-cu-prilejul-aniversarii-a-12-ani-de-la-infiintarea-platformei-mangalia-news/

Mangalia News, 23.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply