Felicitare de peste Prut, cu dedicații muzicale pentru Mangalia News, de la Maestrul Constantin Nesterenco | AUDIO

0
518
Stimați colaboratori ai cotidianului online Mangalia News!
Cu ocazia frumoasei aniversări a celor 12 de ani de la fondare, vă transmit un buchet muzical și cele mai alese cuvinte de felicitare. Întotdeauna e cel mai greu să vorbești despre lucruri cunoscute și dragi, pentru că trebuie să fii obiectiv și original.
Bănuiesc că nu e ușor să creezi și să aduni conținut de valoare pentru un cotidian, trebuie să-ți păstrezi echidistanța, capul limpede, când sunt atâtea ispite și presiuni, rugăminți, dar reușiți să vă mențineți la cel mai înalt nivel!
La cotidianul Mangalia News trudește o echipă, care prin munca ei aduce adevărul și ne face să fim bine informați. În paginele publicației găsim mereu motive de a fi mândri de rădăcinile noastre. Mangalia News răsună sonor, de 12 de ani, prin întreaga Românie, inclusiv peste Prut. Publicația reflectă aspirațiile unei pături largi a populației. Aspirațiile de a trăi cu gând bun, cuvânt și faptă bună, de a valorifica patrimoniul cultural, de a trăi în pace cu toată lumea.
Pentru mine personal, ca și pentru ceilalți cititori, cred, Mangalia News a fost și este o sursă de informație de încredere, un cotidian în care este prezentată toată paleta evenimentelor, toate nuanțele vieții. În cei 12 ani de activitate, ați cultivat gustul de a citi materiale de calitate! Sunt sigur că urmează noi realizări.
Sănătate, viabilitate, spirit creator și gust estetic elevat!
Vă doresc, stimați colaboratori ai cotidianului, noi realizări pe acest nobil tărâm al cunoașterii de sine, pe terenul luptei de idei și de valori. Tuturor colaboratorilor de azi, de ieri și de mâine – să aveți viziune pentru a vă propune scopuri mărețe și putere pentru a le atinge!
Succese, prosperare și realizări frumoase în viitor. Să promovați cu aceeași pasiune, ingeniozitate și intransigență valorile spirituale. Multă sănătate, forță de muncă, vitalitate, energie și echilibru sufletesc. Realizări frumoase și încă multe alte aniversări pline de bucurii.
La mulți ani!
Cu aleasă considerațiune,
Constantin Nesterenco, Soroca, 22 februarie 2024.

MN: Calde Mulțumiri, Maestrului Constantin Nesterenco, pentru Mesajul aniversar și pentru frumoasele dedicații muzicale, compoziții proprii. Vă invităm să vizionați AICI articolele publicate de Mangalia News, despre admirabilul Om, Pedagog de excepție, Sportiv valoros, Muzician pasionat, conf. univ. dr. ing. Constantin Nesterenco, Directorul Colegiului Tehnic Agricol Soroca, Republica Moldova. Invitația noastră de a vă avea oaspete la Mangalia, este valabilă în continuare, Maestre drag! Toate cele bune!

Mangalia News, 23.02.2024.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply