Asociația Daruiește Viata: #NoiFacemUnSpital a devenit Noi Am Făcut Un Spital. Dar nu ne oprim aici; vom construi un adevărat Campus Medical în România (VIDEO)

0
461
„#NoiFacemUnSpital a devenit Noi Am Făcut Un Spital. Am terminat prima clădire. Vineri seara, am aprins luminile din spital pentru prima dată, în mod simbolic. Dar nu ne oprim aici. Continuăm cu a doua clădire, acolo unde am aprins reflectoarele, pentru a construi un adevărat Campus Medical în România.
Mulțumim, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, pentru curajul incredibil, perseverență și puterea de a ne aduce împreună 350.000 de donatori și 8.000 de companii.
Mulțumim, Raluca Soaita, arhitecta proiectului și echipei care a lucrat la un Spital de Copii, gândit și construit pentru nevoile lor.
Mulțumim tuturor donatorilor și sponsorilor care au avut încredere în Noi și ne-au susținut. Am promis și ne-am ținut de cuvânt. Continuăm, împreună.
Mulțumim, Paula Herlo, Alex Dima și Tudor Chirilă. Mulțumim, PRO TV. Mulțumim, Dan Perjovschi. Mulțumim domnului Daniel Buzatu, managerul Spitalului „Marie Curie”.
Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături fizic și în transmisiunea live. Mulțumim voluntarilor care ne ajută chiar în acest moment.
Lista este mult mai lungă. Promitem că revenim zilele următoare. Să ne bucurăm de această reușită extraordinară a noastră, comunitatea Dăruitorilor” – este mesajul emoționant de pe pagina Asociației Daruieste Viata.

VIDEO, pe kissfmromania.

Citiți și: Asociaţia ”Dăruieşte Viaţă”: Noi Am Făcut Un Spital. Am terminat prima clădire. În această seară, am aprins luminile din spital pentru prima dată, în mod simbolic. Dar nu ne oprim aici. Continuăm cu a doua clădire.

S-au aprins luminile la primul spital din România construit integral din donații și sponsorizări.


Mangalia News, 25.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply