Academia Gheorghe Hagi, cea mai bună Academie de Fotbal din țară. Nouă fotbaliști formați aici au evoluat în campania de calificare la Euro 2024

0
569
  • Academia „Gheorghe Hagi“ este partenerul principal al Federației Române de Fotbal pentru loturile naționale.
Echipa națională de fotbal a României s-a calificat la turneul final al Campionatului European din 2024 și a făcut-o impecabil: de pe locul întâi în grupă, fără înfrângere!
Tricolorii au încheiat calificările cu 22 de puncte, după șase victorii și patru egaluri în zece meciuri, golaveraj 16-5. România a obținut calificarea matematică în penultima etapă, iar în runda de final, în partida care urma să stabilească câștigătoarea grupei, a învins și Elveția, a doua clasată și principala favorită la locul întâi la startul campaniei de calificare. Clasamentul final a fost: 1. România – 22p, 2. Elveția – 17p, 3. Israel – 15p, 4. Belarus – 12p, 5. Kosovo – 11p, 6. Andorra – 2p.

14 ani de Academie

În recent încheiatele preliminarii la Euro 2024, pentru reprezentativa României au evoluat nouă jucători crescuți și formați la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“: Ianis Hagi, Răzvan Marin, Florinel Coman, Cristian Manea, Alexandru Cicâldău, Tudor Băluță, Denis Drăguș, Florin Tănase și Louis Munteanu. (…)

Continuarea, în ziuaconstanta.ro


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply