ROMÂNIA, CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA MINIFOTBAL, DUPĂ O FINALĂ DRAMATICĂ!!! FOTO-VIDEO

0
771

ROMÂNIA, CAMPIOANĂ MONDIALĂ LA MINIFOTBAL, DUPĂ O FINALĂ DRAMATICĂ! 

Au condus fotbaliștii din Kazahstan cu 1-0, scor cu care s-a încheiat prima repriză (autogol, România), apoi cu 2-1, după care au egalat ai noștri, 2-2, în ultimul minut din partea a doua a meciului de pomină. Au urmat două reprize de prelungiri, scorul tot egal, iar la loviturile de departajare, s-a ajuns la… 14-13, pentru ROMÂNIA, după niște emoții formidabile!!!

Victorieeeeee! România este Campioană Mondială la Minifotbal!

După o finală de infarct, România învinge Kazahstanul la penalty-uri, cu scorul de 14-13, în cadrul Campionatului Mondial de la Ras al Khaimah!
Felicitări, tricolorilor pentru performanță! Primul trofeu mondial al naționalei noastre de Minifotbal! Bravo, România!

Ce nebunie de finală!!! România este Campioană Mondială la Minifotbal, după o desfășurare absolut incredibilă, în care am fost conduși la două goluri, printr-un autogol și o greșeală în defensivă și am riscat totul în final, când am schimbat portarul cu un jucător de câmp și am reușit să reducem din diferență și să egalăm în ultimele minute de joc. La loteria penalty-urilor, s-au executat lovituri până la 12-11, cu România având de patru ori ocazia să încheie seria, dar în final s-a încheiat cu bine, așa că expresia “am jucat ca niciodată și am pierdut ca întotdeauna” nu este azi valabilă, pentru că ROMÂNIA ESTE CAMPIOANĂ MONDIALĂ!!!
Ei sunt protagoniștii Primului Titlu Mondial la Minifotbal:
Portari:
Ionuț Neacșa – 34 ani (Nova Vita Târgu Mureș),
Dragoș Nițu – 28 ani (Reggio Liriada Brașov),
Laszlo Klein – 47 ani (Nova Vita Târgu Mureș).
Jucători:
Vasile Pop – 32 ani (Sam Vig CCM Bistrița),
Mircea Popa – 35 ani (Juventus Sibiu),
Andrei Balea – 30 ani (Nova Vita Târgu Mureș),
Mircea Ungur – 34 ani (Nova Vita Târgu Mureș),
Andrei Nemițanu – 30 ani (Glissando Timișoara),
Vlad Mocanu – 24 ani (Premier Iași),
Bogdan Covaci – 34 ani (Sam Vig CCM Bistrița),
Andrei Ferik – 25 ani (Bad Boys Oradea),
Saron Chirică – 30 ani (Old Boys București),
Marius Balogh – 23 ani (Bad Boys Oradea),
Andrei Șumălan – 29 ani (Bad Boys Oradea),
Gabriel Dumitrașcu – 23 ani (Chedra TAX Ploiești),
Alex Borceanu – 38 ani (Ajax Dulcisimo Galați).
Staff:
Virgil Bejenaru – antrenor,
Laszlo Klein – antrenor secund,
Dan Ștefan Cojocaru – manager.
9-1 cu Sudan, 3-2 cu Spania și 0-0 cu Statele Unite, în grupe, 7-0 cu Thailanda în optimi, 2-0 cu Emiratele Arabe Unite în sferturi, 3-0 cu Ungaria, în semifinale și 2-2 (12-11p) cu Kazakhstan în marea finală. După două medalii de bronz la mondiale și 6 titluri europene, România este acum și campioană mondială! Felicitări, băieți! (Cu si despre fotbal).

România este campioană mondială la Minifotbal, după ce a învins în finală selecționata Kazahstanului

Selecționata României este noua campioană mondială la minifotbal, după ce tricolorii au obținut o victorie dramatică în fața Kazahstanului în finală. A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar și după reprizele de prelungire, iar jucătorii noștri s-au impus cu 12-11 la penalty-uri.
Echipa României a câştigat în premieră Cupa Mondială de minifotbal, sâmbătă seara, în emiratul Ras Al Khaimah (Emiratele Arabe Unite), după o victorie dramatică în finala cu Kazahstanul, cu scorul de 12-11, la loviturile de departajare.
Kazahii au deschis scorul în finalul primei reprize, la prima lor fază periculoasă, prin autogolul lui Ungur, pentru ca Tarzhanov să ducă scorul la  2-0 în minutul 37.
Balog a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de VAR în minutul 49, iar în minutele suplimentare tricolorii au trimis meciul în prelungiri, prin același jucător.
În cele două reprize de prelungiri, România a fost mai periculoasă, dar scorul a rămas 2-2. Campioana mondială s-a decis după executarea loviturilor de la 7 metri.
La penalty-uri, după primele trei serii, cele două selecționate au mers cap la cap. Apoi au ratat de câte trei ori, atât kazahii cât și românii. România a avut de trei ori şansa de a obţine victoria, după ce kazahii au ratat, dar pe rând Mircea Ungur, Mircea Popa şi Gabriel Dumitraşcu au ratat. La a 30-a lovitură, Bogdan Covaci a marcat golul victoriei, după ce Dragoş Niţu apărase şutul lui Evgheni Biriukov.
Tricolorii s-au impus în cele din urmă cu 14-13 (12-11 la loviturile de departajare). (stiri.tvr.ro).

VIDEO, pe digisport.ro


Mangalia News, 04.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply