Transmisiuni LIVE! Campionatul Național de Super Rally, etapa a VI-a, București | Pilotul Emil Ghinea concurează cu Renault Clio V6 Trophy, la categoria GT

0
871
Finala de Super Rally, Trofeul UniCredit powered by Audi, va decide numele campionului din 2023.
Un total de 33 de piloti de top vor încânta publicul, printre noutati numarandu-se Simone Tempestini (Porsche 997 RGT), noul campion european la raliuri, Norbert Maior (Renault Clio), dar si Alexandra Teslovan, cu un Peugeot 208 R2. Publicul va putea admira pe traseu modele precum Ferrari 458 Challenge, Audi R8, Formula Renault, Kia Ceed, monopostul Wolf F1 Mistral sau Ford Fiesta Rally2. Piloti de top precum Vali Porcisteanu, Adi Teslovan, Dani Otil, Emil Ghinea, Costel Casuneanu si Didier Balcaen sunt si ei gata sa concureze pe circuitul din Capitala.
Pilotul Emil Ghinea din Mangalia concurează cu Renault Clio V6 Trophy, la categoria GT.
Etapa finală a sezonului va începe sâmbătă, de la ora 09:30, cu mansele de recunoasteri si antrenamentele, iar cele două manșe de concurs se vor desfășura în aceeasi zi, intre 14:00 si 15:45, fiind transmise si in direct pe canalele Prima Sport.
Manșele de concurs pot fi văzute și aici:

Sâmbătă vă așteptăm cu drag, începând cu ora 09:00, în zona Sala Palatului, pentru un spectacol automobilistic de excepție. Concurenții vor parcurge pentru prima dată un circuit nou, în inima Capitalei. (Trofeul UniCredit Leasing powered by Audi).
Credit foto: Teodor Serban, 2022.
Mangalia News, partener media al pilotului Emil Ghinea.

Mangalia News, 03.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply