Panco’s Elros, un motan din România, a câștigat titlul de World Winner 2023 și a fost declarat cel mai frumos din lume! VIDEO

0
786
  • Panco’s Elros, un motan din România, a fost declarat cel mai frumos din lume.
  • Panco’s Elros este din rasa Maine Coon, are patru ani și a câștigat titlul de World Winner 2023, în cadrul celei mai prestigioase expoziții mondiale FIFe World Show, organizată anul acesta de Franța, la Strasbourg.
VIDEO, festivitatea de premiere, aici: https://www.felisromania.ro/
Valoarea ridicată a nivelului competițional promovat de peste 18 ani în cadrul Salonului Felin Internațional SofistiCAT, începe să-și arate roadele.
Panco’s Elros, un motan adult din rasa Maine Coon, în vârstă de 4 ani, născut și crescut în România, a câștigat titlul de World Winner 2023, la cea mai dificilă categorie din cadrul prestigiosului concurs mondial FIFe World Show, organizat anul acesta de Franța, la Strasbourg.

Crescătorul său este Yann Panco din Bucureşti, iar concursul s-a desfășurat în noul și modernul Parc des Expositions din Strasbourg, în weekendul 28 – 29 octombrie 2023.
Au fost prezente peste 1.300 de pisici din toată lumea și câteva mii de vizitatori pe zi le-au putut admira și încuraja.


Mangalia News, 05.11.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply