Tânăra și talentata balerină Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu se va perfecționa în tainele baletului la prestigioasa Școală de balet „The Rock School for Dance Education”, în Philadelphia, USA

0
828
Tânăra și talentata balerină Olimpia Georgia-Dorothea Carauleanu, originară din comuna Albești, județul Constanța, pregătită de coregrafa Alexandra Porumboiu, de la „Joy2Dance”, Constanța, se va perfecționa în tainele baletului la prestigioasa Școală de balet The Rock School for Dance Education, în Philadelphia, Statele Unite ale Americii.
Iată mesajul emoționant al părinților ei, postat pe Fb:
„După multă muncă și determinare, astăzi am avut parte de o despărțire emoționantă, dar și plină de bucurie. Fiica noastră, Olimpia, la doar 16 ani, a plecat să studieze și să învețe tainele baletului în America. Suntem mândri de ambiția și pasiunea ei pentru balet și știm cu toții că are un viitor strălucit în față. În ciuda distanței, suntem bucuroși să vedem cum își urmează visul și suntem alături de ea, la fiecare pas. Îi dorim mult succes și fericire în această călătorie extraordinară! Drumul către acest moment a fost presărat cu multă muncă, pasiune și dedicație din partea ei și acum își vede împlinit visul său.
Pentru noi, ca părinți, este greu să o vedem plecând, dar suntem și mai fericiți să știm că ea urmează calea pe care și-a dorit-o întotdeauna. Această decizie a fost rezultatul a multor ore de antrenament, sacrificii și renunțări, iar faptul că ea acum este pe drumul spre succes ne umple de bucurie și mândrie.
Chiar dacă distanța ne separă, știm că legătura noastră va rămâne puternică, iar susținerea noastră va fi neîncetată. Îi dorim fiicei noastre dragi mult succes în această călătorie extraordinară. Să continue să danseze cu pasiune și să atingă stelele. Suntem mândri de ea și abia așteptăm să vedem toate realizările ei minunate în viitor.

Nu in ultimul rand, am vrea să-i mulțumim printr-un mesaj, Alexandrei, profesoară atât de dedicată si implicată!
„În această zi specială, vrem să-ți exprimăm o recunoștință profundă față de profesoara minunată care ai fost, o prezență esențială în viața fiicei noastre timp de peste 10 ani. Nu esti doar o profesoară, ci o călăuză și o sursă constantă de inspirație pentru ea.
Alexandra, cu pasiunea și dedicarea ta pentru balet, ai fost o influență pozitivă și un mentor de neînlocuit în viața fiicei noastre. Ai învățat-o tainele dansului și ai ghidat-o pe drumul către excelență. Nu suntem doar recunoscători pentru educația excelentă pe care i-ai oferit-o, ci și pentru dragostea și îngrijirea pe care i-ai arătat-o în fiecare zi.
Astăzi, când pleacă în America pentru a-și urma visul, să știi că ești parte integrantă din realizările ei. Ne simțim norocoși pentru că avem pe cineva atât de dedicat și pasionat, în viața noastră. Mulțumim din suflet, Alexandra, pentru tot ceea ce ai făcut și pentru că ai contribuit la transformarea fiicei noastre într-o balerină talentată și puternică. Fără tine, această călătorie nu ar fi fost posibilă”. #Recunoștință.

“Copiii nu sunt făcuți să fie ai noștri, ci să își urmeze drumul pe care destinul l-a desenat pentru ei”.

„Pe Olimpia am avut bucuria să o vedem crescând, în sala de balet de la Joy2Dance, in fiecare zi din ultimii 12 ani. Un copil cu un zâmbet luminos, care și-a pus amprenta pe inimile noastră pentru totdeauna.
A cucerit podiumuri la cele mai mari competiții de balet din lume: Youth America Grand Prix, Dance World Cup, VIBE.International și Dance Star ESDU și, la doar 16 ani, a dansat pe mari scene, de la Festivalul Nervi în Italia, până la spectacolele Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski in Constanța, alaturi de balerini profesionisti.
Dar, în spatele acestor reușite se află o muncă asiduă, sacrificii și o dedicație fără limite. Datorită talentului său, dar și a pregătirii tehnice impecabile de care a avut parte la Joy2Dance, drumul Olimpiei o poartă acum peste ocean, unde a primit o bursă integrală să studieze la prestigioasa Școală de balet The Rock School for Dance Education, în Philadelphia, USA.
Chiar dacă inimile noastre sunt strânse de tristețea despărțirii, suntem mândri și bucuroşi de aceasta imensă realizare a ei şi o felicităm din tot sufletul.
La Joy2Dance, obiectivul nostru suprem este să vedem fiecare copil atingându-și potențialul maxim, chiar dacă asta înseamnă să urmeze o cale care ne desparte.
Mult noroc, Oli! Știm că steaua ta va străluci și mai puternic, şi ca vei realiza tot ce ți-ai propus. Te aşteptam cu braţele deschise, ori de cate ori te întorci ACASĂ!”, scrie coregrafa Alexandra Porumboiu, fondatoarea Școlii de dans și balet „Joy2Dance”, Constanța, cea care i-a îndrumat pașii Olimpiei în Arta Baletului.
N.red: Cotidianul online Mangalia News a publicat cu drag mai multe articole care ilustrează ascensiunea Olimpiei. Vă invităm să le (re)descoperiți aici.


Mangalia News, 07.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply