Luptătorii din Mangalia, legitimați la CSM Constanța, au cucerit 4 medalii, la Campionatul Național de Lupte pe Plajă, desfășurat în perioada 31 august – 3 septembrie, la Costinești

0
811
Luptătorii din Mangalia, legitimați la CSM Constanța, au cucerit o medalie de aur, 2 medali de argint și una de bronz, la Campionatul Național de lupte pe plajă, desfășurat în perioada 31 august – 3 septembrie, la categoriile de vârstă U17, U20 și seniori, la Costinești.
A fost o competiție foarte importantă și puternică, unde au participat luptători de la toate cluburile din țară, acest concurs fiind totodată și un criteriu de participare pentru Campionatele Mondiale de lupte pe plajă. Acest concurs major se va desfășura săptămâna aceasta, la Constanța.
Cu rezultate foarte bune s-au evidențiat: Sandu Daniel Marian, sportiv legitimat la Clubul Sportiv Municipal Constanța, care a cucerit medalia de aur, la categoria 70 de kg U20 și medalia de bronz la seniori; Chirica Denis Ioan a cucerit medalia de argint, la categoria 80 de kg, la U20 și medalia de argint, la seniori.
Clubul Sportiv Municipal Constanța s-a clasat pe locul 2 pe echipe, la juniori U20 masculin, iar la seniori masculin a devenit Campioana României.
În perioada 7-10 septembrie se va desfășura la Constanța, Campionatul Mondial de lupte pe plajă la nivel de cadeți, juniori și seniori, iar de la Mangalia vor participa 3 sportivi: Sandu Daniel Marian (juniori și seniori 70 kg), Chirica Denis-Ioan (juniori, categoria 80 de kg) și Constantin Manea, seniori.

(A transmis Oancea Marian George, antrenor la CSS Mangalia).


Mangalia News, 08.09.2023.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply