NEVERSEA 2023: Detalii despre acces, sistemul de plată, Check-in, Top up și Refund

0
1025
Au mai rămas câteva zile până la cel mai așteptat festival de la Malul Mării Negre, NEVERSEA 2023!
Evenimentul care are loc între 6-9 iulie pe plaja Neversea din Constanța se află anul acesta la ediția aniversară de cinci ani. La festival sunt așteptați zeci de mii de fani din țară și din străinătate, dar și peste 150 de artiși de top la nivel național și internațional, care vor garanta distracția tuturor celor prezenți.
Organizatorii au pregătit fluxul de acces în festival și recomandă parcurgerea informațiilor de mai jos pentru o dinamică cât mai bună în ceea ce privește intrarea în festival și efectuarea check-in-ului și a procesului de top up.

Toți cei care și-au achiziționat abonamente de festival sunt rugați de către organizatori să se înregistreze prin procesul de check-in. Check-in-ul se poate realiza atât online, cât și offline (la locație), însă cel din urmă va presupune o taxă de 25 euro/ bilet.
Organizatorii atrag atenția că doar fanii înregistrați în formularul de Check-in (online sau la locație) pot să primească brățara de festival, în baza unui abonament sau a unui bilet de o zi, cu un cod de bare valid și a cărții de identitate. […]

Continuarea, pe radioconstanta.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply