Îndrăgostit de România, jurnalistul britanic Charlie Ottley a creat un logo special pentru țara noastră: „Spun de doi ani că trebuie să renunțăm la frunză” [VIDEO]

0
1113
Jurnalistul Charlie Ottley vine în fața românilor cu o perspectivă nouă și curată asupra logo-ului țării noastre. Acesta este îndrăgostit de România și are câteva idei, care, spune el, s-ar potrivi cu adevăratul potențial al țării noastre.
Jurnalistul Charlie Ottley este îndrăgostit de România. Acesta a propus un nou brand al țării noastre. El și-a tatuat pe braț lupul dacic!

„Am creat un nou logo care include taie lupul dacic, pentru că cei din Vest percep România într-un mod negativ, o junglă de ciment postcomunistă. Nu ştiu cât de bogată este ţara asta în ceea ce priveşte moştenirea culturală, resursele naturale. Am vrut să includ şi firele de porumb, de grâu, pentru că România a fost văzută ca grânarul Europei”, a spus jurnalistul britanic, potrivit observatornews.ro

Jurnalistul ar vrea să dăm uitării vechiul logo: „Nu mai vedem pădurea de posibilităţi în turism, din cauza unei frunze!”

Charlie Ottley​: „Spun de doi ani că trebuie să renunţăm la frunză. Ştiu că a fost foarte scump acel logo, dar este nefolositor. Nu spune suficient. Transmite că “Avem copaci!”. Dar, de asemenea, avem şi cea mai mare rată de defrişare ilegală din lume, aşa că faptul că atragem atenţia asupra acestui lucru nu este minunat”.
Continuarea, cu VIDEO, pe observatornews.ro
Citiți și: Realizatorul TV Charley Ottley și-a tatuat lupul dacic pe brațul stâng. „Uită-te aici! România, te iubesc!”


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply