Misiuni de weekend ale jandarmilor la Mangalia, Constanța, Tuzla și Mamaia

0
533

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20

În acest weekend, pe lângă asigurarea celorlalte misiuni specifice, jandarmii din cadrul Inspectoratului de jandarmi Judeţean Constanţa vor fi prezenţi la o serie de manifestări cultural artistice şi sportive, pentru a se asigura că toţi cei prezenţi sunt în siguranţă.

În zilele de 15 – 17.06.2023 Asociaţia Club de Box Litoral Mangalia organizează, pe platoul din faţa Casei de Cultură din municipiul Mangalia, meciurile de box din cadrul competiţiei de juniori „Cupa Litoral Mangalia”;

Tot în perioada 15 – 17.06.2023, în intervalul orar 12.00 – 22.00, la Pavilionul Expoziţional Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, prin Centrul Cultural Judeţean „Teodor T. Burada” şi în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează „Festivalul tradiţiilor şi gastronomiei pescăreşti”.

Sâmbătă, 17.06.2023, în intervalul orar 16.00 – 20.00, pe stadionul din localitatea Tuzla, Primăria Comunei Tuzla în colaborare cu Uniunea Democrată Turcă din România şi cu Uniunea Democrată a Tătarilor Turco Musulmani din România organizează evenimentul cultural artistic şi sportiv „Kures”;

În zilele de 17 şi 18.06.2023, începând cu ora 20.00, Teatrul Naţional de Operă şi Balet din Constanţa organizează, în parcul „Oleg Danovski” din municipiul Constanţa, evenimentul cultural – artistic „O vară sub semnul armoniei”, cu prezentarea spectacolelor „Sub soarele Italiei”, sâmbătă şi „Beyond the Sea”, duminică;

Duminică, 18.06.2023, între orele 07.00 – 21.00, în Piaţeta Cazino Mamaia din staţiunea Mamaia se organizează evenimentul artistic „Arca lui Noe”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Le recomandăm tuturor participanţilor la evenimentele enumerate mai sus să se comporte în conformitate cu normele legale şi cu regulile impuse de organizatori, să nu consume alcool în spaţiile publice care nu sunt special amenajate şi delimitate în acest scop,  să acorde o atenţie sporită copiilor, iar în cazul apariţiei unor fapte de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică să nu se lase implicaţi în astfel de incidente, ci să le semnaleze imediat forţelor de ordine prezente la faţa locului sau să apeleze numărul unic de urgenţe 112.

Vă dorim un weekend plăcut, fără incidente!


Mangalia News, 17.06.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply