Polaris M Holding – Un grup de elevi constănțeni au vizitat Stația noastră de sortare și reciclare

0
375

libris.ro%20

AMAZON.de: Acum, puteți comanda și AICI orice produse din oferta AMAZON! Livrare promptă în România, direct din Germania!


carturesti.ro%20
Un grup de elevi de la Școala Gimnazială Nr.30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța ne-au vizitat la Stația de sortare și reciclare.

Marți, i-am întâmpinat, la stația de sortare și reciclare, pe elevii clasei pregătitoare B și ai clasei I E, coordonați de doamnele învățătoare Mustafa Nicoleta și Pană Carmen. Entuziaști și dornici să afle cât mai multe informații despre reciclare, copiii au aflat ce se întâmplă cu deșeurile după ce sunt colectate de la populație.

Copiii au aflat care este parcursul deșeurilor în stația de sortare

Vizita a început cu o prezentare a activităților care au loc la stație. Elevii au văzut locul unde se descarcă deșeurile colectate separat de la populație, cum se realizează sortarea la bandă și balotarea deșeurile din plastic, hârtie și carton, înainte de a fi transportate către reciclatorii finali, dar și ce se întâmplă cu fracția umedă, care nu poate fi reciclată, ajungând la groapa de gunoi.
Copiii au fost încântați de secția de reciclare unde are loc procesul de transformare a foliei LDPE în granule și apoi în saci menajeri și folie industrială.
La finalul vizitei, elevii au primit saci menajeri fabricați 100% din material reciclabil, de culoare albastru, galben și verde, reprezentând codul de culori pe care se bazează colectarea separată a deșeurilor pentru reciclare:
Hârtie și Carton,
Plastic și Metal,
Sticlă.
Mulțumim elevilor și doamnelor învățătoare pentru vizită!
Polaris M Holding.


Mangalia News, 12.06.2023.piese-auto-mangalia.ro

carturesti.ro%20


Leave a Reply