‘De la aproape către departe, cartografieri vizuale ale spațiului 2 Mai și Vama Veche’, într-o expoziție găzduită zilele acestea de Muzeul Țăranului Roman din Bucuresti [galerie FOTO]

0
1127

De la aproape către departe, cartografieri vizuale ale spațiului 2 Mai și Vama Veche, într-o expoziție găzduită zilele acestea de Muzeul Țăranului Roman din Bucuresti.

Un eveniment care este atât un prilej de bucurie cât și de mandrie pentru noi, localnicii din 2 Mai-Vama Veche. Istoria regiunii noastre are un loc aparte în tradițiile autohtone, iar farmecul acestui ținut este descris de nenumărați artiști. Felicitări, Iulianei Dumitru, autoarea expoziției pentru inițiativă și mulțumim pentru invitația de a păși în lumea veche a satului nostru.

Și, tocmai pentru că această zonă era renumită în sfera artiștilor, odată cu deschiderea Căminului Cultural din 2 Mai, vom relua seria evenimentelor culturale și a expozițiilor care au făcut din micul nostru sat pescăresc un pol al culturii în perioada estivala. Ne vom reîntoarce la tradițiile nescrise și vom readuce farmecul din 2 Mai-ul de altădată!

Daniel Georgescu: Felicitări, Iuliana Dumitru!

Sursa: Se poate mai mult. Limanu – 2Mai, Vama Veche, Hagieni.

MN: Vă invităm să citiți și primul articol despre acest eveniment cultural: De la aproape către departe. Cartografieri vizuale ale spațiului 2 Mai și Vama Veche, la Muzeul Național al Țăranului Român

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 19.11.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply