Ești din Mangalia și ai o casă de vacanță pe malul mării? Iată ce NU trebuie să îți lipsească pentru un concediu perfect

0
1214

Ești norocosul proprietar al unei case de vacanță pe malul mării? Atunci trebuie să te asiguri că nu îți lipsește nimic, pentru a te bucura la intensitate maximă de concediile tale. Dacă intenționezi să dezvolți o afacere și să-ți închiriezi proprietatea în regim hotelier, cu atât mai mult este nevoie să le oferi turiștilor condiții de cazare la standarde înalte, pentru a-i convinge să se întoarcă la vila ta.

Fiind o locuință pe care o folosești doar cu ocazia vacanțelor, este posibil să pierzi din vedere necesitatea anumitor lucruri pe care le ai la domiciliul tău, crezând că nu îți vor fi de folos, dar realitatea este diferită.

Iată ce NU trebuie să îi lipsească vilei tale de vacanță pentru un concediu perfect și fără griji:

Sistem de supraveghere

Siguranța ta și a familiei tale trebuie să fie o prioritate, așa că o decizie foarte bună ar fi să instalezi camere de filmat la intrarea în casă și în curte, mai ales dacă, pentru perioade lungi de timp, imobilul este nelocuit. Chiar dacă vizitezi des proprietatea, este bine să îți iei măsuri de precauție, pentru a evita neplăcerile cauzate de hoți, în special dacă este vorba de o construcție modernă, cu obiecte de valoare în interior, aflată într-o zonă mai izolată sau în care nu cunoști vecinii.

Electrocasnice

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dacă îți petreci doar weekendurile în respectiva casă de vacanță, te-ai putea gândi că nu ai nevoie de electrocasnice, dar este mai ușor să îți cumperi o mașină de spălat de la Ideall, decât să transporți periodic lenjeriile de pat și alte textile, pentru a le curăța acasă. De asemenea, turiștii care îți vor călca pragul vilei vor fi mult mai mulțumiți de serviciile oferite, dacă vor avea posibilitatea de a-și spăla rufele.

Un alt aparat important este aspiratorul și, dacă îl vei folosi chiar tu, vei reduce cheltuieli importante, pe care le suportai pentru curățarea casei de către o firmă specializată.

Piscină

Chiar dacă ți-ai propus să mergi la casa ta de vacanță doar pentru a lenevi și pentru a te relaxa, după un timp, își va face apariția, inevitabil, și plictiseala. De aceea, ar fi o idee bună să investești în construirea sau achiziționarea unei piscine, perfectă pentru vara caniculară care urmează, creând astfel un cadru potrivit de distracție atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, dacă te vei hotărî să închiriezi proprietatea, cu o astfel de facilitate apreciată de turiști, vei găsi mult mai ușor clienți și vei putea chiar să crești tarifele de cazare.

De asemenea, dacă suprafața curții îți permite, poți amenaja și un teren de fotbal sau de tenis, pentru iubitorii de sport.

sursa foto: shutterstock.com

Așadar, cu câteva îmbunătățiri, vei reuși să transformi o simplă vilă într-un adevărat refugiu de relaxare și distracție, unde să nu îți lipsească nimic. Pe lângă vacanțele reușite pe care le vei organiza aici, vei putea profita de avantajele proprietății tale și pentru demararea sau promovarea unui business promițător, îmbinând utilul cu plăcutul, lucru la care mulți antreprenori visează.


Mangalia News, 15.06.2020. (P).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply