Îți dorești să crești un copil care să știe să gândească? Citește cartea „Copilul tău este un geniu”

0
1791

farmec.ro
carturesti.ro%20

Toți copii sunt genii, iar noi, adulții, avem datoria să le oferim sprijin necondiționat, pentru ca ei să-și poată exprima genialitatea în toate domeniile vieții.

Îți dorești să crești un copil care să știe să gândească? Citește cartea „Copilul tău este un geniu”, scrisă de dl. profesor Florian Colceag – supranumit și antrenorul de genii și de Florin Alexandru, expert în analiză tranzacțională & co-fondator Tikaboo România, una din cele mai mari comunității pentru părinții din România.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internațional gifted education, specialist în modelare matematică, prof. dr. Florian Colceag activează ca și consultant, în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educație, sociologie, teoria complexității, economie, în cadrul Institutului European de Integrare și a Centrului pentru Studii Complexe.

Este membru în Clubul de la Roma, în World Council for Gifted and Talented Children, European Council for High Abilities, Asia Pacific Federation, Network of International Excellency, British Columbia Organization for Gifted Education.

Găsești cartea „Copilul tău este un geniu!” chiar aici:
➡️ https://bit.ly/copilul-tau-e-un-geniu

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 

Citiți și: Recenzie: “Copilul tău este un geniu!” de Florian Colceag și Florin Alexandru.


Mangalia News, 16.06.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply