SERIAL: Programul Antreprenor Diaspora — Hai Acasă! Exemple de români plecați în străinătate, care s‑au întors în țară și au deschis afaceri de succes (1)

3
448

Epi­so­dul 1: Cofe­tă­ria Mousse&Chocolat din Con­stan­ța, pri­mul busi­ne­ss finan­țat cu 40.000 euro, prin pro­gra­mul Antre­pre­nor Dias­po­ra: Hai Aca­să!

”Iată că îi putem deter­mi­na pe româ­nii ple­cați în stră­i­nă­ta­te să se întoar­că în țară și să-și des­chi­dă o afa­ce­re. Cel mai bun exem­plu este Cofe­tă­ria Mousse&Chocolat din Con­stan­ța, pri­mul busi­ne­ss finan­țat cu 40.000 euro, prin pro­gra­mul Antre­pre­nor Dias­po­ra: Hai Aca­să, care a înce­put deja pro­duc­ția. (În foto: Mari­a­na Berin­dea­nu).

O afa­ce­re care a fost con­stru­i­tă după 15 ani de expe­rien­ță în Ita­lia și la care sunt mân­dră că am avut o modes­tă con­tri­bu­ție. Sunt pași mici dar siguri, prin care putem să dăm încre­de­re româ­ni­lor ple­cați că se pot întoar­ce în țară și pot con­strui aici ceva dura­bil pen­tru vii­tor”. Adri­a­na Arghi­res­cu.

Mari­a­na Berin­dea­nu: Va mul­tu­mesc din suflet, Doam­na Adri­a­na, pen­tru incre­de­re si pen­tru sfa­turi!♥️

MN: Cofe­tă­ria Mousse&Chocolat este situ­a­tă pe str. Tul­cea, nr.10, în Tomis Nord, Con­stan­ța.


Man­ga­lia News, 15 sep­tem­brie 2019.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

3 COMENTARII

  1. Bra­vo Mari­a­na, ai reu­sit sa-ti inde­pli­ne­s­ti dis­tin­ta ! Va tre­bui sa tre­cem sa gus­tam si noi din deli­ci­i­le pre­ga­ti­te .

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele