Brusturele – Buruiana Care Vindecă Tot [VIDEO]

0
3877

Brusturele – Buruiana Care Vindecă Tot.

Se spune că, atunci când ne îmbolnăvim, Dumnezeu ne trimite în curtea casei sau în jurul ei și plantele de leac necesare vindecării.

Anul acesta am observat multe plante de brusture în jurul casei mele. Stiam ca brusturele vindeca durerile reumatismsle, dureri articulare care nu cedeaza usor, spondiloza cervicala si multe alte dureri ale oaselor. Am scris cândva despre aceste beneficii ale brusturelui. Stiu că ajută la regenerarea părului capului și ii dă o strălucire aparte. Cred că brusturele vindecă mult mai multe boli… Curioasă, am încercat să mă întreb: ”La ce este bună această plantă?”

Am căutat și am găsit multe răspunsuri: „Pe lângă proprietăţile sale curative de necontestat, rădăcina de brusture este considerată una dintre cele mai sigure plante pentru sănătate, întrucât până în prezent nu s-au descoperit efecte secundare ale acesteia în organism”. (relaxare.wordpress.com).

Realizator: Claudia Mesea Paraschivescu. Genul: Film Documentar. Agenda Ta De Sanatate este un canal care vă furnizează informații utile pentru o viață frumoasă și plină de energie. Vizionare placută! (Sursa Video: Agenda Ta De Sanatate).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply