FOTOGRAFIE DE AVIATIE – Expoziție organizată de Asociatia AeRoHistoria și F64, de ZIUA AVIAȚIEI

0
1528

VERNISAJ EXPOZITIE FOTO – Vineri, 19 Iulie, ora 19:00, București, bd. Unirii nr. 45, F64. Anul acesta, de Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene, participăm împreună cu Raw Aviation Crew şi Plane Spotters Bacău la o expoziție de fotografie de aviație organizată de Asociatia AeRoHistoria și F64.

Vă invităm pe toți, pe 19 iulie, de la ora 19, în București, bd. Unirii, nr. 45, spațiul expozițional al magazinului F64, la vernisajul expozitiei de fotografie de aviație la care participăm pentru prima dată cu imagini realizate în proiectul “Fotografierea în aer a aeronavelor Forțelor Aeriene Române“.

Focus Aviation va prezenta imagini unice cu aeronave de la Baza 86 Aeriană Borcea, Baza 71 Aeriană “General Emanoil Ionescu” și Baza 90 Transport Aerian Otopeni „Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu”. Pe lânga acestea, colegii noștri (Raw Aviation Crew și Plane Spotters Bacău) vor prezenta imagini cu aeronave ale Aeroclubul României și Baza 95 Aeriană Bacău.

Expozitia se desfășoară între 20 Iulie – 2 August, în spațiul expozițional al magazinului F64 din Bucuresti.

Multumim tuturor celor implicati în realizarea acestei expoziții, în special celor de la F64, pentru găzduire și suport în organizare. Mulțumim Asociatiei AeRoHistoria, pentru idee și pentru coordonarea a trei echipe de fotografi din toate colțurile țării. Mulțumim celor din Forţele Aeriene Române, care au facut posibile aceste fotografii. (Focus Aviation).


Despre eveniment:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vineri, 19 Iulie, de la ora 19:00, la F64, trei organizații de fotografi de aviație din București, Bacău și Cluj, sub umbrela F64 și AeRoHistoria organizează o expoziție de fotografie de aviație pentru publicul larg.

Pentru prima dată vor fi expuse fotografii realizate în zbor cu aeronavele Forțelor Aeriene Române și ale Aeroclubului României, realizate în cadrul unor proiecte de colaborare și de promovare a activității celor două instituții.

Cu mai multe detalii vă așteptăm pe #blogulF64: http://bit.ly/2XuezCF

Cele trei organizații fotografice care împreună cu F64 și Asociatia AeRoHistoria organizează expoziția sunt Raw Aviation Crew (București), Plane Spotters Bacău și Focus Aviation (Cluj).

Raw Aviation Crew este o asociație non guvernamentală cu 10 membri, cu sediul în București, care are ca obiectiv promovarea aviației prin fotografie și care a colaborat de-a lungul timpului cu Aeroclubul României, Compania Națională Aeroporturi Bucuresti, Tarom, și este partener media la BIAS și alte evenimente organizate de Aeroclubul Romaniei.

Plane Spotters Bacău este o echipă de 7 fotografi cu același obiectiv, promovarea aviației prin fotografie, care a colaborat cu Baza 95 Aeriana Bacau și cu Aeroportul International Bacău.

Focus Aviation este o echipă de trei fotografi din Cluj care au colaborat de-a lungul timpului cu Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, Aeroportul Internațional Cluj, Tarom sau Carpatair, pentru promovarea aviației române în țară și în strainătate.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 20 Iulie – 2 August, în sala expozițională. Vă așteptăm!


Mangalia News, 09.07.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply