Când va fi reparată porțiunea de trotuar dintre Terasa Lavrion și situl arheologic de Nord-Vest?

0
1566

Când va fi reparat trotuarul de lângă Terasa Lavrion? Ați mai citit această întrebare? Cu siguranță, da, în articolele publicate de noi în ultimii trei ani.

Suntem convinși că, acum, după finalizarea lucrărilor pe șantierul sitului arheologic din Nord-Vestul cetății Callatis, când nu mai circulă pe aici mașinile de mare tonaj, se va trece și la repararea acestei porțiuni de trotuar, mai ales că se lucrează la refacerea altor trotuare din oraș. Rugăm din nou, pe această cale, factorii abilitați să rezolve acest ”mic amănunt” care creează disconfort celor care circulă prin zonă. Meseriașii care lucrează pe bulevardul Callatis, ar putea fi direcționați și aici, după ce-și termină treaba acolo. 

NB: În mod normal, costurile reparației acestei porțiuni de trotuar ar trebui suportate de cei care au folosit mașinile de mare tonaj pe șantierul arheologic, în ultimii trei ani…, zicem noi. 

UPDATE: Apelul nostru a fost recepționat de viceprimarul Mangaliei, dl. Dragoș Angelescu, care ne-a informat telefonic că, înainte de a se lua o hotărâre finală despre modul de rezolvare a acestui pasaj, reprezentanții Primăriei vor discuta cu cetățenii din blocurile vecine, care utilizează parcarea, pentru a se stabili varianta cea mai bună – pasaj pietonal, cu dale, sau pasaj auto, cu asfalt, pe porțiunea compromisă de mașinile grele care au lucrat pe șantierul sitului arheologic. Abia după aceea se va trece la refacerea porțiunii de trotuar.


Pe această temă, vă invităm să (re)citiți articolele:

TURIST PRIN ORAȘ. La pas, prin gropile din trotuare (2)…  

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La pas, prin gropile din trotuare… – 

Trotuar cu obstacole spre Grădina de vară Farul – 


Mangalia News, 23.04.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply