La pas, prin gropile din trotuare…

0
361
Booking.com

La mulți ani, dis­tinși gos­po­dari ai ora­șu­lui! Dacă nu ați mai ieșit de anul tre­cut prin târg, per pedes, vă tri­mi­tem poze­le aces­tea, ca să vă aver­ti­zăm des­pre groa­pa din tro­tu­a­rul lăsat / sur­pat de pe stra­da Por­tu­lui, lân­gă sta­ția de taxi de la sens, să nu vă luxați picioa­re­le…

Des­pre celă­lalt tro­tu­ar care se degra­dea­ză pe zi ce tre­ce, cel de lân­gă Tera­sa Lavrion, nu mai zicem nimic, pen­tru că, se pare că nu tre­ceți deloc pe aco­lo de mai mulți ani… Vezi: Tro­tu­ar cu obs­ta­co­le spre Gră­di­na de vară Farul.

UPDATECOMENTARII

Turan Fei­zu­laBuna ziua. Am fost in Man­ga­lia de Anul Nou. Este depri­mant ora­sul asta. Cla­di­ri­le sunt cenu­sii ‚dru­mu­ri­le, nici sa nu mai vor­bim. Une­le maga­zi­ne de sezon au inchis, lasand sca­u­ne si mese vrai­ste care se vad din exte­ri­or, accen­tu­ând aerul de oras fara sta­pan. Lan­ga res­ta­u­ran­tul Lavrion (par­ca asa se chea­ma), o por­tiu­ne de tro­tu­ar dis­trus, facand inac­ce­si­bil tre­ce­rea per­soa­ne­lor cu han­di­cap. Ora­sul se degra­dea­za pe timp ce tre­ce si ne pune in situ­a­tia de a con­fun­da rui­ne­le vechiu­lui Cal­la­tis cu actu­a­lul oras. Edi­lii ce gân­desc, oare?


Man­ga­lia News, OPINII CIVICE, Luni, 8 ianu­a­rie 2018.


piese-auto-mangalia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Va rugam sa adaugati un mesaj
Va rugam sa introduceti numele