Amazon a inaugurat un nou Centru de Dezvoltare și Tehnologie în București

0
1141

Gigantul american Amazon, specializat în comerțul electronic, a inaugurat noul sediu și Centrul de Dezvoltare și Tehnologie din București. Sediul se află în clădirea Globalworth din Pipera și oferă 650 de locuri de muncă.

Dezvoltatorul imobiliar Globalworth a finalizat recent prima clădire de birouri din cadrul Globalworth Campus, iar Amazon va fi principalul chiriaș din imobil.

Compania este prezentă de 13 ani pe piața din România și mai are un sediu în Iași, cu aproape 1.000 de angajați. Lucian Vornicu, managing director Amazon România, spune că în această perioadă compania a investit în România peste 100 de milioane de euro.

Sediul Amazon și Amazon Web Services (AWS) găzduiește un Centru de Inginerie, unul de dezvoltare a tehnologiei, a soluțiilor lingvistice pentru Alexa, dar și testarea produselor Alexa.

Chris Schlaeger, director pentru dezvoltare software AWS, spune că centrul aduce multe oportunități de carieră, mai ales pentru inginerii specializați în sisteme de operare și de virtualizare. De asemenea, Amazon caută specialiști în lingvistică și ingineri software.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult pe playtech.ro


AMAZON, direct, pe Mangalia News!
Comandati tot ce doriti, AICI! ACUM!
https://goo.gl/TMKS5d
SHOP. CONECT. ENJOY.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply