MC Ball – bilanţ pozitiv, la final de campionat

0
1394

MC Ball: În perioada 18-20.05.2018 a avut loc ultimul turneu din faza semifinală a Campionatului de baschet la U14M. Bilanţul turneului a fost unul pozitiv, echipa noastră înregistrând două victorii împotriva echipelor Lucky Dragons Tg Mureş şi CSS Gheorgheni şi două înfrângeri, în faţa echipei ACS Gladius Tg Mureş şi Panathinaikos PBA Buc, la numai câteva puncte pe finalul partidei. 

Chiar dacă au jucat la o categorie superioară vârstei lor, sportivii noştri au progresat considerabil pe parcursul acestui campionat reuşind să se claseze în fiecare fază pe primele poziţii ale grupei în care au jucat.

Anul compețional 2017-2018 a fost un an cu rezultate bune dar şi mai puţin bune, un an mai dificil datorită schimbărilor intervenite în regulament dar şi a dificultăţilor cu care ne-am confruntat pe parcurs, clubul nostru având înscrise în campionat echipe la trei categorii: U14M, U16M şi U16F.

Stimulați de galerie şi de părinții care au fost prezenţi alături de noi, atât acasă cât și în deplasări, jucătorii noștri au făcut meciuri de excepție, unele finalizate cu rezultate remarcabile.

Sportul de performanţă necesită sacrificii atât din partea sportivilor cât şi a celor care susţin această activitate. Fără implicarea şi susţinerea din partea autorităţilor şi a unor parteneri de nădejde nu se poate face performanţă pe termen lung, astfel încât să se poată asigura o continuitate a parcursului sportiv şi trecerea de la juniori la seniori. 

În ciuda tuturor problemelor cu care ne-am confruntat, suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute şi privim încrezători către competiţiile ce vor urma în această vară.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Felicitări, tuturor sportivilor, pentru efortul depus și mulțumim tuturor celor care ne-au susținut şi au fost alături de noi pe întregul campionat: părinţi, suporteri, reprezentanţi ai instituţiilor, parteneri oficiali şi media. (Antrenor Mugurel Lepădatu).


Mangalia News, Miercuri, 23 mai 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply