Mangalia News, pe prima pagină
a cotidianului ‘Gândacul de Colorado’,
ziarul românilor de pretutindeni!

0
1436

Mangalia News, cotidianul online care leagă sufletește Marea Neagră de Atlantic, articolul ce poartă semnătura profesorului universitar doctor Ioan Iacob, publicat inițial de Jurnalul Bucureștiului, apoi de Mangalia News și Radio Pro Diaspora, iată, este publicat astăzi pe prima pagină a cotidianului ”Gândacul de Colorado”, ziarul românilor de pretutindeni!

Ceea ce se întâmplă în aceste zile aniversare, este o mare onoare pentru noi, cei care ne aflăm la malul Mării Negre, dar și pentru ceilalți dragi colegi și colaboratori de peste tot, din ”redacția noastră virtuală”! Ne bucură nespus de mult recunoșterea de către partenerii noștri media de talie internațională a muncii Echipei Mangalia News, din cei șase ani împliniți recent.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mulțumim, Lucian Blaga, ARCA TV USA!

Mulțumim, distinse și stimate domnule profesor Ioan Iacob!

Mulțumim, Ecaterina Cîmpean, Chaty a noastră dragă, cea ”iute ca piperul”, de la Radio ProDiaspora!

Mulțumim, Vă îmbrățișăm și Vă iubim, dragilor ”Gândaci de Colorado, 🙂 cei care realizați acest renumit Ziar al românilor de pretutindeni!

Din decembrie 2017, Mangalia News este primul cotidian online din România, partener media oficial în Proiectul ARCA TV USA, Televiziunea românilor de pretutindeni.

Ținem cât mai aproape și vă așteptăm cu mare drag pe la noi, la Mangalia… News! 🙂


Mangalia News, Vineri, 2 martie 2018.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply