Nicu Covaci: Stagiu de practica la Phoenix. Vei invata ce inseamna PR-ul in industria muzicala din Romania

0
1498

Nicu CovaciAvem multi prieteni in lumea artistica si in industria muzicala care sunt profesori la diferite Universitati si cativa dintre ei ne-au dat o idee…

Daca esti student la Comunicare sau Relatii publice, marketing ori intr-un alt domeniu in care ai nevoie de adeverinta de practica si crezi ca o privire in spatele cortinei te-ar ajuta pe viitor, iti oferim un stagiu de practica la Phoenix, timp de 4 saptamani!

Vei invata ce inseamna PR-ul in industria muzicala din Romania, cum sa promovezi evenimente si turnee, cum sa comunici cu mass-media si cu publicul, vei invata ca eficienta in comunicare incepe de la cele mai mici detalii, la care nici nu te-ai fi gandit, si se incheie cu o imagine de ansamblu foarte complexa, vei invata cum „sa faci PR” pentru un artist pentru care e aproape imposibil sa faci PR (inside joke… you’ll get it after 4 weeks!). Vei invata cate ceva si despre legislatia de care ai nevoie, de la proprietate intelectuala si pana la contracte de imagine, despre social media, despre imagini care spun mai mult decat 1000 de cuvinte, despre diferenta intre marketing si substanta, intre afisat si autentic, mai ales.

Noi iti oferim un colectiv misto cu care vei interactiona, o recunoastere a activitatii tale la finalul stagiului, program flexibil, toate datele de care ai nevoie si, nu in ultimul rand, posibilitatea sa ramai cooptat part-time la Phoenix, in echipa de PR, la finalul stagiului – daca ne intelegem si daca iti doresti. Iti mai oferim si posibilitatea de a arunca o privire in „culisele” presei, pentru ca vei insoti membrii formatiei Phoenix la interviuri, emisiuni radio sau TV. Si, pentru ca ne place de tine, primesti si acces gratuit pentru tine si inca o persoana la toate concertele Phoenix din anul 2018.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Ce vrem de la tine? Sa participi! Sa fii deschis si sa iti placa ceea ce faci! E un plus, daca locuiesti in Bucuresti. Daca stai bine si cu gramatica, esti al nostru! Trimite-ne un CV la adresa [email protected], impreuna cu o scrisoare de intentie in care sa ne spui cine esti si de ce vrei sa faci practica la noi, si 10 oameni care ne vor impresiona vor primi o invitatie la un interviu.

Pentru ca in comunicare e nevoie de rapiditate, termenul limita pentru e-mail este 14 decembrie, ora 00.

Perioada de practica este 15.12.2017 – 15.01.2018, adica perioada de promovare a turneului Phoenix – Rapsodia.

Fie sa renasca!

PS: Share, oameni buni!  😉

 


Mangalia News, 12.12.2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply