Un tânăr din Mangalia a plecat cu un Lexus din Anglia și l-a dat la amanet cu 6.000 de euro!

0
1967

Un tânăr din Mangalia a ajuns în atenția polițiștilor români, după ce și-a achiziționat din Marea Britanie un automobil marca Lexus, folosindu-se de acte false și a încercat apoi să vândă mașina în România, scrie cotidianul Replica Online.

Bărbatul a pus mai multe anunțuri pe OLX și Autovit, însă nu s-a găsit niciun cumpărător dispus să plătească 20.000 de euro, cât cerea tânărul pentru automobil.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic şi Furturi Auto au depistat, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism de lux, marca Lexus, care figura ca fiind urmărit de autorităţile din Marea Britanie, pentru că tânărul l-a luat folosindu-se de acte false și nu a mai virat banii, a transmis poliția din Constanța.

Ulterior, bărbatul a mers la o casă de amanet, unde a mai lăsat la preț și a cerut 15.000 de euro pentru mașină. După ce a fost refuzat, el a acceptat să dea autoturismul nou-nouț cu doar 6.000 de euro.


IPJ Constanta: Autoturism de lux căutat în Marea Britanie, indisponibilizat de poliţiştii constănţeni.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale – Compartimentul Trafic şi Furturi Auto au depistat, pe raza judeţului Constanţa, un autoturism de lux care figura ca fiind urmărit de autorităţile din Marea Britanie, din data de 22 noiembrie a.c. şi se afla în posesia unui cetăţean român.

Autoturismul, evaluat la 23.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J. Constanţa, conform procedurilor legale.

Poliţiştii constănţeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. (12.12.2017).


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply