FOTO VIDEO Tată și fiu au murit într-un accident produs pe DN 39, la intrarea în 23 August dinspre Mangalia

0
1816

Constanta NEWS: Un accident rutier a fost înregistrat miercuri seară, pe DN 39, în jurul orei 21.45, la intrarea în localitatea 23 August. Apelantul la 112 a spus că este vorba de 2 victime într-o mașină, șoferul posibil încarcerat.

Accidentul s-a produs la ieșirea din curbă, în dreptul pieții agro-alimentare. Aici, șoferul se pare că a pierdut controlul direcției, nu a mai urmat drumul care vira la stânga și a ieșit în afara părții carosabile, lovindu-se de un copac. Echipele de salvare ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic, nici pentru șofer și nici pentru pasager. Amândoi erau decedați, căzuți unul peste celălalt. Niciunul nu purta centură de siguranță.

Cei doi erau din 23 August și se îndreptau spre casă, fiind tată și fiu, la volan aflându-se cel din urmă. Cazul este anchetat de către Serviciul Rutier din cadrul IPJ Constanța.

(Potrivit unor martori, cei doi erau angajați la o societate din Neptun ca ospătari și se întorceau de la serviciu în momentul în care a avut loc accidentul).

Mai mult, pe ctnews.ro, 31.08.2017.


 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply