CSM BUILDING NEPTUN SRL:
Dorim sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna!

0
3102

Dorim sa crestem si sa ne dezvoltam impreuna!

Acesta este obiectivul principal pentru S.C. CSM BUILDING NEPTUN S.R.L. companie fondata in anul 2011, subcontractor in cadrul DMHI Mangalia de 6 ani. Compania ofera echipe experimentate, gata sa rezolve orice problema aparuta in proiectele de constructii noi si reparatii navale. Unul dintre punctele noastre forte constă în flexibilitatea noastră de a lucra eficient, pe durata intregului proiect.

1.Ce ne puteti spune despre acesta companie, cu ce se ocupa?

CSM Building Neptun SRL este o companie in continua dezvoltare, de încredere cu o vastă experiență și un nivel solid în construcții noi și reparații navale. Suntem pe piata navala din Romania de 6 ani si ne face cinste si ne mandrim ca suntem parte componenta din orasul cu peste 40 de ani de experienta in constructii navale. Domeniul nostru de activitate este Constructii si reparatii nave si structuri plutitoare.

Îi servim pe clienții noștri, cu următoarele activități:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

·       Montarea si fabricarea structurilor metalice

·       Fabricarea și instalarea lacatuseriei usoare (outfitting)

·       Lucrari de  mecanica

·       Fabricarea și instalarea tevilor

·       Lucrări de sudură (CO2).

In cadrul DMHI executam lucrari de constructii noi, lacatuserie si sudura la o calitate superioara cu echipe bine structurate si experimentate, lucrul acesta poate fi urmarit si pe site-ul nostru www.csmbuilding.ro la sectiunea Galerie, unde postam proiectele la care lucram.

In acest domeniu concurential diferenta este facuta de calitate, fie ca vorbim de calitate lucrarilor noastre fie ca vorbim de calitatea oamenilor nostrii, nu este posibila una fara cealalta, asadar ne inconjuram de oameni profesionisti, oameni care doresc sa se dezvolte continuu, oameni care fac diferenta.

2. Considerati ca va puteti mentine pe piata navala?

Ne imbunatatim permanent capabilitatile tehnologice, echipamentele, personalul, pentru a creste nivelul productivitatii, al calitatii, oferind astfel servicii de incredere colaboratorilor nostrii.

Am reusit de-a lungul timpului sa finalizam proiecte la numeroase nave tinand cont de un singur lucru: calitate este imperativa, fara  nici un compromis in ceea ce priveste calitatea lucrarilor si suntem mereu dedicati acestui lucru.

Echipele noastre sunt formate din personal complet calificat, sudori autorizati, instalatori si maistrii cu abilitati de specialitate in domeniul naval si industria grea.

În fiecare proiect în care a fost implicat CSM Building Neptun s-a dovedit a fi un colaborator foarte serios, capabil să respecte termenele și standardele de înaltă calitate.

În toți acești ani, nu am ratat niciodată un termen limită, lucrăm eficient calitativ si punem mare pret pe siguranta in munca. La baza unei compani de succes sta pregatirea, disciplina si multa munca, muncim in echipa, ne dezvoltam ca oameni si ca buni profesionisti, formam caractere,impartasim cunostinte.

Imbunatatim continuu performantele in domeniul calitatii, mediului si a sigurantei muncii, in special prin adoptarea masurilor de prevenire a poluarii, a accidentelor de munca si a imbolnaviriilor profesionale.

Pentru noi un proiect de succes nu inseamna doar calitatea inalta cu care lucram si respectarea termenelor ci si siguranta angajatilor precum si multumirea si satisfacerea colaboratorilor, chiar numele companiei noastre, da aceste repere de succesc dupa care ne ghidam: Calitate; Siguranta, sanatatea mediului si a angajatilor; Multumirea colaboratorilor.

3. Planurile D-voastra de viitor?

Ca orice companie in continua dezvoltate, ne dorim sa facem urmatorul pas catre piata externa, si anume sa recrutam si sa plasam personal naval calificat in strainatate.

Facem toate demersurile pentru a oferii personal complet calificat, de încredere și cu experiența necesare pentru proiecte de reconstructii complexe, precum și sarcini mai mici: lucrari de corp, lacatuserie usoara, lucrari de electrica, lucrările de tubulatura,lucrari de  sudura,acestea sunt doar câteva din sarcinile pe care le îndeplinim frecvent.

Flexibilitatea, responsabilitatea, structura și organizarea sunt foarte importante pentru noi, de aceea, fiecare dintre angajații noștri, sudori, instalatori, ingineri, electricieni,mecanici sunt toți dedicați si isi doresc să învețe în fiecare zi.

Datorită experienței noastre, suntem capabili să realizăm proiecte foarte mari: Ro-Ro, offshore, containere, tancuri petroliere și nave de croazieră, sunt aceleași tipuri de nave pe care le construim și le reparăm zi de zi.

4. Sa intelegem ca sunteti in cautare de personal?

Cautam sa ne marim echipa, se poate vedea si pe site-ul nostru www.csmbuilding.ro meniul Angajari, dar fiecare persoana care intra in contact cu noi, trebuie sa ne dovedesca faptul ca isi doreste sa faca parte dintr-o echipa competitiva. Recrutam oameni de calibru, oameni care isi doresc sa sa fie experti in domeniul lor, iar noi suntem cei care oferim provocarile, ii stimulam si ii recompensam pe masura.

Ne mărim echipa cu:

  • sudori,
  • lacatusi,
  • instalatori,
  • electricieni,
  • mecanici navali,
  • sablatori,
  • vopsitori.

Puterea noastră stă în lucrul in echipă, asa putem sa realizam ce ar fi imposibil pentru altii, suntem gata oricand sa rezolvam orice problema care apare.

Suntem mândri să spunem că obiectivul nostru este să vă oferim echipe care pot face diferenta in acest domeniu.

5. Ne puteti spune cate ceva despre conditiile de angajare, ce oferiti angajatilor detasati in strainatate?          

Ne concentram sa oferim angajatilor nostrii conditii optime pentru  dezvoltarea lor ca buni profesionisti sa ii stimulam si sa ii recompensam pe masura. De aceea incercam sa facem tot ce ne sta in putere pentru a oferii cat mai multe beneficii, inclusiv un salariu motivant, lasand in grija angajatului doar buna lui executie, iar noi ii oferim de la cazare, masa, transport domiciliu-santier naval pana la transportul aeroport – tara de destinatie a santierului naval.

6. Unde va poate gasi cineva interesat de aceste locuri de munca?

Suntem dornici sa cunoatem cat mai multi oameni deschisi catre nou, catre dezvoltare.

Va stam la dispozitie la biroul nostru principal din orasul Mangalia,

Central Business Centre,

Str. I.C. Bratianu 2, Et.2,

Camera 203,

Tel. 0751 010 352.

Mail: [email protected], unde va putem oferi toate informatiile de care aveti nevoie, daca sunteti interesati de acest subiect, sau pe site-ul nostru www.csmbuilding.ro


Mangalia News, Joi, 31 august 2017.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply